Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Wednesday, April 18, 2012

Wordless Wednessday: Chrysanthemum





" I'm using this flower to make my own chrysanthemum tea. Hurmmm, easy and so homey. Try yourself friends. "


15 comments:

PinKy MoMMa said...

fifiey cantik..rasa nak beli esok dekat kedai ubat cina hehe ;)

mesti lebih relax and calm..owh syiok nyer!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

a tea? tak pernah try lagi..make one for me fie :)

Tulus Sweet said...

sayang..akak got alot of that here....heheheh~ chinese~~

Tulus Sweet said...

sayang..akak got alot of that here....heheheh~ chinese~~

CaDLyNN said...

suke chrysanthemum jugak...

faiz fakhirin said...

sedak tuh air gotuh...memey sedak sengoti...tea crysthmm + stevia...kesihate terjamin...

Alin Marlini said...

rajinnyer buat sendiri fifiey ni

Gieyana said...

Pandainyer...sure lazat nie...

cik chinta said...

tu la...mst lg sedap dan jimat buat sindri kan?

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

best tau.. eh betul lah, campur dengan stevia sikit, so umphhhhhhhh. letak dlm peti ais, bagun dari tdur minum, haha, tiba2 jadi segar!

u all boleh cuba buat sendiri jugak tau. boleh satu jug tu. beli dlm botol tak cukup, sikit, sekali teguk je dh habis.

Azhafizah[フィザ] said...

agak dah lama tak beli ni dan buat di rumah..fi post entry ni baru teringat dah lama tinggalkan chrysanthemum ni.terima kasih ingatkan kembali..nanti bolehlah rasa kembali..^_^

Sis AI said...

Tak prnh buat sndiri dlm seumur hidup sy. Tp sjujurnya klu sy beli, mmg sgt3 suka makan bunga dia! Sedap!

Nisa said...

Assalamualaykum wbt., rasanya sudah lama Nisa' tak singgah ke blog Fifiey. How are you? I don't think you remember me :D

..::SangRatoo::.. said...

nampak menarik kan... :)

Syazwan Che Deraman said...

wan tak pernah nampak lagi orang jual benda ni..

senang ke nak buat?

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails