Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Friday, November 4, 2011

What we did last raya?!






Answer: We did lots. Here is the video. Have fun watching guys! Sorry for the volume,music tak seimbang dengan rungkaian bicara kan? hiks hiks, baru belajar edit video. LOL:DD Since raya haji belom ada foto and video, so i used this one to wish to all of you, Selamat Hari Raya Aidiladha....Any invitation for me untuk makan daging korban anda? Hiks... Tadi terjumpa Ustaz Jiji Yu, si blogger famous yang sangat pemalu dan sopan:) Sesungguhnya Kelantan lebih meriah pada hari raya korban....


LOTS OF LOVE,




29 comments:

PinKy MoMMa said...

hi fifiey cantik ;)
sis tumpang duduk sini ya..ur 1107 follower...

pssttt nak jawab soalan untuk gambar kedua..gambar tu di bali..romantic kan dear..

eppu blogging..and salam aidiladha..

rara pinkmafia said...

fy knp rara punye vid tak leh appear kat entry eh.seday nya =(

Izan Ishak said...

salam aidiladha buat fifiey sekeluarga ya! raya ni kat mana dear?

Niza Romli said...

selamat hari raya aidiladha ya fifiey...raya kt kelantan ke?? pos etokkkk! hehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@pinky momma: thanks sis:) already followed u. di bali mmg nice sgt2. sesuai untuk honeymoon kan? hehe...salam aidiladha..

@sis rara: already answer ur quest on ur page! u just take the embed code from youtube then paste it to blog...

@kak izan: sis.....salam aidiladha...fifi raya di kelantan..akak?

@sis niza: selamat hari raya aidiladha sis.......yep raya di kelantan:) eheh,,,etok?biasa mkn ke? fifi kdg2 klu dtg musim gatal, takleh mkn etok..:) mai la kelantan......

YOUsoF said...

Sebelah tu Arisha bukan? Kalian emangnya adik beradik? (Baru je tau ni) hehe



Tak dapt dengar suaranya, pc tak ada speaker. Tapi gambarnya lumayan cantik. ;D

Saiazuan said...

hehe rsa da tgk kat fb fifie..

p.s i'm home :)

khairul akmal bin azman said...

nice new header!
n like your entry....

THE LEKAT LEKIT STORY said...

selamat hr raya juga buat kamu yer

dill said...

comel! Salam Aidiladha :)

dill.

ILA HonEyBuNNy said...

ya...kelantan mmg meriah raya haji...hehe

salam aidiladha fifiey....;-)

aLya maNip said...

selamat hari raya fifiey :-)

A.s.t.i.n.a said...

Subhanallah cantiknya ciptaan Allah... Persis Dato Siti.. Tp lebih lembut lagi... Bertuah ustaz Jiji tu.. Uuhhh jeles!

Yang kecik tu body persis anak sis.. Comel sesangat...


Esok dah nak raya hj baru sis berkesempatan jenguk fifi...

ABU said...

slmt hari raya.. ni mesti blok kakak kepada rtp farra yeahhh!!
nice blog u have..

Gen2Merah said...

Bersua kembali Fifiey. Maaf lama tak jejak kembali di sini. Salam ceria dan selamat menyambut Hari

Raya Eidul Adha. Selamat berkorban di jalan yang di redhai oleh

Allah swt.

Ikhlas
~Gen2Merah~

Urzain Hussain said...

nicelah fifiey picture..
[^^,]v

shafiqabdshukor said...

selamat hari raya

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@yousof: yep, arisha adik fifi. lol:D bru tahu ke? ramai kot kawan2 blog yg belom tahu-,- tak dgr suara eh? takpelah....hayati gerak mulut je:p

@zuan: mmg, cepat je awk komen fifi upload apapun:p

@khairul akmal: salam aidiladha...:) slmt berkorban..:)

@the lekat lekit story: sis, salam aidiladha juga ye:))

@dill: tq sis.. salam aidiladha!!:)

@sis ila: kan? mmg meriah kat sini, pasar pun kecoh...

@kak alya: ye kak alya...selamat hari raya aidiladha ye...raya di terengganu ke?

@sis astina: alahai sis, manada mcm dato's siti, dia lebih manis bergaya...wow....mmg, adik aby bentuk tubuhnya mcm amnda dan amylda lah..hehe, bam,bam bum, boleh jd geng... selamat hari raya aidiladha sis,,,

@abu: ye, fifi kakak farra,..:)) tq.slmt hari raya aidiladha...

@gen2merah: yes sir..:)salam aidiladha..amin, semoga diberkati hendaknya..

@urzain: tq youuu....

@shafiqabdshukor: tq. slmt hari raya aidiladha tau!

onie said...

Semestinya rindu nak beraya di kelantan..di sana sangat meriah pabila raya aidiladha,disebabkan pelbagai masalah,kami sekeluarga beraya di selangor je...

Salam aidiladha jugak fifie :)

ILA HonEyBuNNy said...

teringin nak beraya di kelantan...hehe...;)

azalia hjsalleh said...

haha chumelllll videyo tuh.
walaupun raya aidilfitri kan tuh.

iMBobo said...

eh mcm kenal lah hehe..dua2 cantik :)

Daddylicious said...

raya di kelantan pasti meriah gila...

Saiazuan said...

Selamat Hari Raya Aidiladha
kepada semua Umat Islam Seluruh Dunia
Terutamanya Pembaca Setia Saiazuan Blog (",)

| cik azeya | said...

belah2 timur memang meriah raya haji nih. saye kat selatan. haha.


selamat hari raye fifiey =)

gedek! said...

kelate memang tempat paling unik di dunia!

uncle tahu!

syafiqakarim said...

lawa.comel.sweet.cantik.ah!haha

salam aidiladha

Pocket said...

pocket dah lima puluh kali lebih menyambut lebaran :D

heheh.. considering setahun dua kali..
lebih kurang gitu lah :)

yang tak sambut pun ada. almaklumlah.. lelaki lelaki diperantauan :D

EyqaLuvender said...

fifi,kakak da follow awk.
awk comel sgtlah,geram!
hehe...
i love making friends too =]

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails