Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Tuesday, November 1, 2011

"I'm pregnant with my dad's baby and we are so in love"


Assalamualaikum and hi people.





Photo credit to Arisha. 
Abah said: "sorry all my princesses, i love your mom more than you." lol:DD cruel! hiks hiks...





Have you ever read this below?



Yes, i'm not, but when i drop by to my friend's facebook wall, i was shocked by this article.
I can't read the fully story, paragraph by paragraph, but yeah, my naked eyes reading to the main title like what had been stated below!




This what i meant! So scary!



"I'm pregnant with my dad's baby and we are so in love"



It sounds stupid!


Shocked?
Ya, mungkin saja terlalu bebas dengan budaya sexual yang tak kira usia, tak kira siapa,
Namun, tegakah seorang bapa 'main' dengan anaknya sendiri?



Speechless!



For my answer, i'll say no, she's your daughter!
Takkan nak tibai jugak kan?
Looking for the better sexier, nicer women lebih elok kot-,-
And why this could happen?
Because of her daughter itself, kenapa pulak boleh sampai jatuh cinta dekat bapa sendiri?
Kan? Share him with your mummy?
Jerk mungkin!




Weird.......



Kalau adore sangatpun, looking for someone else lah, kan?
Like Adele's song,
"SOMEONE LIKE YOU"






Questions:
But what will the baby be? Cucu, anak? Kurang mengerti.....
And, how's the mummy of the girl felt? Marah, geram, atau slumber je?
Memang begitukah budaya sex mereka?
Hukum perlakuan tersebut bagi agama Kristian sendiri?
How they come falling in love?






Her situation was like this:








She supposed to say:









LOTS OF LOVE,



26 comments:

MyKhalish said...

hmmm tula..apela nak jd, kesian anak nnt jd mangsa..

✿ Myra ✿ said...

uncivilised. teringat cerita ustaz psl zaman jahiliyyah sebelum dtgnya Islam. anak lelaki boleh kawin ngn mak kandung. perbuatan cmni mmg akan rosakkan nasab keturunan. harap2, takdela org islam terikut..ishh.. na'uzubillah.. :-l

gadisbunga said...

melampau. pincang.

orang kita juga dah ramai begitu, kes terpencil. risau...siapa bakal suami dan bakal menantu kita nanti?

Saiazuan said...

i adore adele song..

hmm apa la diorng ni, xde agama punya orng, sure klu kristian pn tak bnarkan mcm tu kan.. ish~

~Nana BamBam~ said...

dunia akhir zaman...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@MyKhalish: tu lah pasal, anak pun satu, cmna lah boleh fall in love dgn bapak sndiri:(

@Myra: ha'ah kan, tak ubah mcm kehidupan zaman jahilliyah. ngeri..

@gadis bunga: pincang sungguh kan? ye, tanpa sedar, memanglah, ada juga yang berlaku sedemikian di negara kita:( menyedihkan..

@zuan: you, i like it too! adele.. herm, memang setiap agama pun mengajar akan kebaikan demi kesejahteraan bersama:(

@sis nana bambam: hey sis.. yep sgt terwujud akan situasi dunia akhir zaman... sedih..

erin moshimoshi said...

done follow darl

Hanis MY said...

Oh my shockingnya fiey, scary sgt... Tak ptt lngsung huhu

Adylia Qarissa said...

Ya Allah..tak sanggup nak bayangkan kalau berlaku kepada orang Islam...

mintak dijauhkan dari segala perkara yang tak elok..

psssttt...adik arisha ey??

Renee Meow said...

hye fifiey sweetie..thanks for droppin by my blog.. visit u back! exchangel link.

btw, chantek+cute la tuan blog nie.. model eh?? ;)

Gen2Merah said...

inilah orang2 bodoh yang tak bertamadun...
amacamlah nasib keturunan kalau dah macam tu.....

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@erin moshimoshi: tq dear:)

@kak nis: sgt2 scary:(

@sis adylia qarissa: fifi kakak, arisha adik:) mintak dijauhkan dr benda tak elok kan..

@sis renee meow: oh ya? tq sis. btw, i'm not a model lah:))

@gen2 merah: ketamadunan mereka masih gah tapi praktiknya tidak!

ILA HonEyBuNNy said...

macam-macam ragam manusia dan dunia sekarang kan..ish3...

Princess Nur said...

memang memualkan..mujur bukan Islam..kalau muslim yg bagi statement camni nerakalah tempatnya!

:: FrappoFrap :: said...

Ya Allah.. tak terkata apa-apa ...

NadyaBubble said...

takde akal betol. ahh, geram geram !

e.l.i.z.@ said...

eiii geli lahhh..buley pulok dio nok 'wat' nge ayoh dioooo..eiiiiii

BENA said...

gilo betol. hee ;)

Atiqah Wadiah said...

mcm x der org lain..x tau nk ckp apa..astaghfirullah~

Puteri Iqa Izyan said...

keji betul buat macam ni.

syafiqakarim said...

geli gila kan.
macam mana tah depa bole timbul nafsu -.-

kalau islam lagi lahhh -.-

YOUsoF said...

Waduhhh².. Kenapalah manusia sekarang ni makin ramai yang tak pandai guna otak. Menyedihkan..



Tega²nya anak beranak main peranan sebagai pasangan kekasih...

A.s.t.i.n.a said...

Sayang, contra la opening tajuk... One more, ade daddy mithali juga tu..Coz opening tu very loving, hati berbunga2 indah sekali... Sangat indah... Daddy love mummy more that u gurls.. Arent they so beautiful with those words...


Tajuk dan isi bawah tu tamo kaitkan.. Jiwa kacau..

Tulus Sweet said...

No WAY! ya Allah show them the way!
:(

Anonymous said...

dunia yang tunggang terbalek, dikuasai hawa nafsu, mahu memperlakukan apa sahaja walaupun luar fitrah kemanusiaan dan sah hanya membawa kepada kerosakan. semuga kita dan keluarga dan keturunan terpelihara dari fitnah dunia.

Anonymous said...

sy rasa orang ni bukan kristian pun.. jgn la trus2 blame agama kristian asal mat salleh mst org suma nmpk kristian. mcm kt mna2 negara pun sma bangsa but lain agama.. kristian yg sy tahu langsung XBOLEH bernikah dengan saudara (asalkan ada pertalian darah) ni kan pula smpi daughter and daddy?! cmon lahh... pkara ni sy rsa sma jg dgn org yg nikah dgn pakcik, cousin or relatives.. darah tu masih panasss... kristian xada langsung cmtu..

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails