Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Thursday, November 10, 2011

I LOVE YOU. It's only a trend? Not from the deepest heart?


Assalamualaikum and hye people.


Let's do a game, which you have to say to your beloved ones a special words that hard to say, but easy to feel! What was that? It was combined from 3 words. I LOVE YOU! Easy right? Go and say it right now!!!


But to whom we should say it? To everybody around you! Your mummy, your dady, your sisters and brothers, your whole family, your friends, your special boyfriend/girlfriend, your husband/wife! 


You must be a loving one once you have chance to born as human being or called as manusia, so that everybody will love you back even you are old enough, you are not beautiful or handsome anymore, or maybe out of the blue you are less fortunate/unluckily! Everything around you is a production of your actions, growing and kindness and even you did the evil doing. KARMA will take action on it! So, watch it out of what you've done. For the good reasons, you'll pay good too!


Eherm me? I don't really remember where, when and to whom i wish it:) But of course i'll say to my special one. It comes from the deepest heart. Sincerely from heart. Well, it will be the greatest quotes ever. You can feel it yourself just by saying it with your heart don't take it as a trend!


"I LOVE YOU."
It's only a trend? Not from the deepest heart?


Like a trend:





Macam mana yang jenis trend ni? It must be lingered on your head. How and how was the trend look alike? Nowadays, lot's of teenagers growing up with many styles of life. Ada yang ok, ada yang tak, ada yang bermasalah, ada yang terlalu pintar, obviously like kita lain-lain didikan. Kadangkala tak perlu salahkan didikan kerana itu semua tergantung atas diri kita sendiri how to change, how to feel, how can we give respons on anything around us. Yes, we have senses tentulah kita bertindak atas sesuatu, bukan?


Bercakap pasal trend sebut-sebut I love you kat pacar masing-masing ni kan, giving sweet promises thru phone, on call, but not directly talking to that girl or approach her parents itself or maybe say something to her family members, tunjukkan something you really love her not only talk, but how you acted to see your sincerity and earnestness....



From the deepest heart:






I don't think it's good lah to say i love you, melainkan tujuan si lelaki itu benar-benar want to propose that girl. Kalau tidak berniatkan begitu janganlah hancurkan si pemilik hati yang betul lagi lurus serta lembut sehalus sutera. So, watch out pemilik hati, beniatlah yang betul sebetul-betulnya:)


Yaaaa...sangat betul, dalam proses pengenalan macam-macam boleh berlaku, yang nak propose pun tak jadi ke, or maybe they have problems in relationship that caused they broke up, clash macamtu saja padahal dah ber-sms, calling, tatap depan mata, say i love you segala macam, anything can happen right, depends on fate! Tapi kan yang penting niat:) 


For me, "i love you" tu mahal kata-katanya. Sesiapa yang buatkan ia jadi murah, dia adalah pemusnah rasa. Jadi hargailah selagi dapat. Well, you have to give and take it sincerely!


I'm not giving hukum but it just pendapat di mana bertaaruf dalam kawalan lebih bagus kot, macam orang zaman-zaman dulu bercinta. Well, but yeah, still have to tanamkan dalam diri cinta sesama manusia, ye lah takkan nak memusuhi kan?! Masa bercinta pandai pulak i love you, dah jadi laki bini dan nenek atuk pun kenalah kekalkan. 


Ok, jadi permasalahannya sekarang ucapkanlah dengan ikhlas, rasailah selari dengan kemahuan hati tak kira kepada sesiapa selagi ia membawa makna kepada anda!







P/s: I'd uploaded a new video for you! Keep watching it people then you know how to say I Love You even you are old enough to say it to your wife. Bangkitkan kata cinta walaupun usia sudah senja:)


LOTS OF LOVE,




19 comments:

Saiazuan said...

its not easy to shout the words..

syAzAnA said...

haruslah dtg dari hati yg ikhlas kan syg?

I love youuu!

~eZmALiZa~ said...

bila dah terlalu banyak I-love-you yg disebut2 nanti takut masa dah kahwin nanti mcm dah takde specialnya nanti :)

PinKy MoMMa said...

setiap pagi dan malam slalu ucapkan pada suami sambil sengih sengih hehehe..walaupun dia dah tau ;)

cik aletheea: said...

cakap memamng ler senang... like wise men said
action speak louder than word kan..kan...


btw,
i love u.
hehehe

fathiahRAIHANA said...

kalau dah selalu sangat sebut , nanti kurang la nilainya :)
Hmm jadi tak sblum kawin takpyah sbut kat sapa2 lg , hihi.

ILA HonEyBuNNy said...

ya..ikhlas dari hati dan kerana Allah kan...;-)

tapi mmg jarang si dia ucap i love u...hehehe

APi said...

seperti cik fy katakan..
mahal ayat tersebut untuk diluahkan sebenarnya..
lebih kepada hati bukan hanya mulut berbicara..

Mama Gee said...

selang 2,3 hr mesti ucap i love u kat hubby...kat mak pun...tp kat ayah malu...hehee

Hans said...

agree with u
today, some of people memang tak cuba memahami what the truth of this sentence...

r-5 said...

ya its really true, nowadays people use to say it (I love you) without think for a thought and not using their deepest heart. So it makes the word so cheap. that's why i've never loathed the words to somebody else except of my family, even to my ex-gf a long time ago because the words are so special and only for a right person. till now i'm still holding the words for someone that really special in my life.

Nursyahira izzati Ngadimon said...

kadang2 dgn 3 kata tu boleh buat someone cair . tak baik kalau main cakap tanpa fikir perasaan org lain kan :)

hiro said...

sedak sedak..hehe

penaberkala said...

senang nak sebut
tp nak ucap pada seseorang begitu sukar
tu lah magiknya words I LOVE YOU

kajaharuna said...

mom... i love you..
hati saya ikhlas mengatakan itu..

zOeY zAu YaH said...

mulut lain hati siapa yg tahu hehe

alexa yussida said...

ehem ehem...akak tahu fifiey ckp kat sape jee...hahaha :p

iloveyou!!ini dari jantung tahu :D

yen(toka ziizokukuto) said...

kak,,macam mana post,,dah ok ke???dah kluar kat dashboard???dulu saya macam tu kak,,tapi dah ok,,

A.s.t.i.n.a said...

sis love u fifi!



love is a beautiful word...

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails