Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Saturday, July 23, 2011

Clearing Stock! Great shopping people:)) First come, first serve!


Assalamualaikum and hye people....

Since i'd been around KL and KB for these few weeks, so, i tolong my brothers untuk clear kan stocks di butik yang mana ada before getting the new stocks for raya that's just around the corner rite? Cewah, belom puasa lagi dah tak sabar nak beraya sakan. Apapun, tilik-tilik lah all the women stuffs di bawah, mana tahu berkenan di hati, boleh ambil satu untuk diri sendiri. At least menjamu mata tak salah kan? For all the walks of life ada. From kids, teenagers and and of course for the ladies and women pun ada:) 

You can see all the pictures below. Sila pilih-pilih untuk anda, untuk makcik anda, untuk mak, untuk adik kakak dan juga untuk nenek2 yang memang tak kalah gaya:)) With the best price available, you can get from 2-3 stuffs in a package and those stuffs  are branded handbag, purse and woman watch. Not believe it? You have to believe as detailed below.
Alah membeli, menang memakai, PEREMPUAN kan? Hihi:D 


Miu-Miu handbag with the gold colour is exclusive one. Attractive to the people who cares about fashion and style. In addition, you make it more elegent, with the gold Guess Watch. If before you have tried, the E-Sprit purse, why not this time you try to use the purse from Gucci???

Price for package: RM 399.00 (Including postage)





We got, white shiny Guess watch. Elegant, Black Gucci purse, Miu-Miu handbag. Purple colour.

Price for the package: RM 399.00 (Including postage)





We got, March Jacobs Handbag elegant grey colour and Gucci purse. It's really comfort for you to put any small stuffs, like cards, money and anything else:)



Price for the package: RM 249.00 (Including postage)





Marc Jacobs super duper nice handbag. Suits for every walks of lifeWe presents you the best collectionfor purse from Gucci. 



Price of the package: RM 249.00 (Including postage)




E-Sprit handbag. Nice to used by young people and teenagers. Yang tua pun boleh pakai if interested andGucci purse. Red and green line penambah seri. Pasti bergaya dengan ciri khas terbaru Gucci ini. Boleh dimuatkan banyak stuffs yang kecil2.

Price for package : RM 249.00 (Including postage)



A set including of White Prada Handbag and Gucci exclusive purse costed for only RM 249.00 including postage.






 M&G for teenagers. Punya tali pendek dan panjang, boleh digantung di bahu dengan comel adanya. For only RM 80 you can style yourself with M&G stuff. Dipegang juga nampak manis. 



Prada pink yang satu ini memang top meletop lah kalau dipakai. Ditambah pulak pakai dengan kebaya pink sulam-sulam dari bandung. Pergh, Sesuai untuk para muda mudi yang suka sangat dengan fesyen-fesyem terkini. Bentuk yang simple dan menarik ditambah pula dengan chain comel yang ada di bahagian depan serta boleh dimuatkan dengan pelbagai barang di dalmnya membuatkan para pengguna sangat selesa. Comes out with two colours actually; brown and this one, pink!

Price for one stuff: RM 249.00


Chloe is one of the branded stuff available here. So, tak rugi if you all ambil satu untuk dipakai buat hadiri kenduri mahupun acara-acara penting. Pasti anda akan kelihatan sungguh terserlah dengan corak yang sangat unik. Rasa nak aummm orang-orang sekeliling saja;) kulitnya juga bagus, dan muatan di dalam boleh diisi dengan pelbagai.

Price for the stuff: RM350.00




We got, March Jacobs Handbag elegant brown white colour and Guess watch. It's really comfort for you to put any stuffs, like cards, money and anything else in the handbag and the watch looks very nice to be wore.



Price for the package: RM 249.00 (Including postage)






A set including of Brown Burberry Handbag and Burberry exclusive purse costed for only RM 249.00 including postage.



Branded Jimmy Choo handbag, simple but nice. Sesuai untuk remaja dan juga dewasa yang bergaya. Dipadankan dengan jam tangan guess!

Price of the package: RM 249.00



LV handbag dengan kain half jeans dan bentuk yang sangat padan dengan ciri-ciri remaja masa kini yang sangat trendy dan tidak ketinggalan zaman. Ahh, jam Guess yang sangatlah cantik pula dipadankan bersama. Boleh bayangkan betapa nice nya ia??????

Price of the package: RM 199.00



Handbag Bonia berwarna putih susu yang sangat simple juga tapi tetap nice dipadankan dengan jam Guess. Tetap nampak mewahnya di situ.

Price of the package: RM 169.00



Handbag and watch From Guess qam the purse from LV just costed  RM239.00


Handbag LV berkain half jeans, sangat cantik, design nya juga yang unik dipadankan pula dengan gaya anda yang santai ditambah pula dengan jam Gucci yang tampak elegant pada si pemakai. Puas hanya dengan harga RM 199.00



Handbag Gucci dan juga jam Guess tampak serasi bersama. Cuba padankan dengan anda, pasti terserlah! 

Price of the package: RM 199.00

P/s: If interested, you can pm me directly to this email: fifiey_lychee.mlsa@yahoo.com so that i can give you more details on the product  and the purchasing procedure. Tq people, happy shopping, happy using!


LOTS OF LOVE,

13 comments:

JIJI YU said...

gucci uh..leh wat hantaran ni

tieykah said...

KB?

Balik cni ke?

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wowwwwwwww.... semua cantik2..

zanafahmi said...

cantik2 semuanya tp tak puas kalau tak tengok depan mata...

SZ said...

thanks stop by and comment dkt my blog. :)

ni ada sale tak?

ILA HonEyBuNNy said...

cantikkk semuanya..

rabun mata ila tengik fifiey....heheh

pandangkedepan said...

wah....berat mata memandang....berat lagi harga yang di gantung itu...:D

**::CIKNUURUL::** said...

fifiey,.hehe,..bestnye kalo ad eorg blanje,.hehe,.kalo jd hntrn pon lg msyukk woo,.hehe

~AmyLiana8886~ said...

nak nak nak..hehehhe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hikhik, memang wat hantaran pun boleh,. ada yg lebih cun. stok for raya nnt. ni untuk clear stok sj.....bantu promote:)

pilihlah klu berkenan:)

Hanis MY said...

wahh fiey berbisnes bagusnyaaa... t sis bgtahu kawan2 sis as well k...

::NureeN:: said...

wahhh.. cantiknyerr.. terbeliak bijik mata tgk.. x tau nk pilih yg mana... huhuu.. kenan tue kenan tp baru jerr dpt handbeg dr asben.. x dapek la rasanya ;(

A.s.t.i.n.a said...

homaigucci!!!


mcm best jeerrrr..

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails