Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Saturday, June 18, 2011

Stay healthy with LIFEHerb.

"Kesihatan dan Kemewahan MENJAMIN Kebahagiaan Anda."



APA ITU LIFEHerb ?
Life Herb adalah sebuah syarikat milik Bumiputera 100% yang memasarkan produk pemakanan tambahan untuk penjagaan kesihatan sepanjang hayat yang berasaskan tumbuhan herba semulajadi dari dalam dan luar negara. Produk-produk tersebut kini telah mula menembusi pasaran tempatan yang mana ianya diperkenalkan melalui Pakej-pakej Produk untuk Penjagaan Kesihatan anda seisi keluarga.
Demi mencapai matlamat dan objektif penubuhannya, Life Herb juga membuka peluang kepada Bakal Usahawan untuk memulakan perniagaan secara on-line yang akan memberi pulangan lumayan tanpa memerlukan modal yang besar. Peluang perniagaan tanpa had dan sempadan dalam Life Herb ini sememangnya memberi ganjaran yang setimpal atas setiap usaha yang dilakukan.
Dengan menyertai Life Herb juga, Anda akan dapat meningkatkan tahap kesihatan serta kewangan diri dan keluarga Anda.. Yakin dan Percayalah! Dengan memiliki kesihatan yang sempurna dan tahap kewangan yang teguh, sudah pasti ianya akan membahagiakan diri dan keluarga anda.

ANTARA PRODUK-PRODUKNYA DARI LIFEHerb ?


LIFE HERB menawarkan kepada ANDA rangkaian produk pemakanan tambahan kesihatan diri dan ahli keluarga untuk penjagaan kesihatan sepanjang hayat. Produk LIFE HERB berasaskan herba semulajadi 100%. Ianya dirumus khusus untuk kegunaan semua golongan dan peringkat umur. Produk Herba LIFE HERB merupakan satu-satunya alternatif terbaik kepada mereka yang ingin mengekalkan kesihatan dengan pengamalan produk berasaskan herba. Ia bebas sepenuhnya dari bahan kimia sintetik, steroid, merkuri dan bahan beracun.
Rangkaian Produk Herba LIFE HERB telah didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan ianya diproses di kilang yang bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) di bawah penyeliaan Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK). Penggunaannya tanpa was-was dan kesannya amat memberangsangkan telah menyakinkan pengguna terhadap Konsep Mencuci, Merawat dan Memulih melalui pengamalan Produk Herba LIFE HERB secara berterusan.
Hasil dari kajian serta warisan tradisi, ketepatan formulasi Produk Herba LIFE HERB telah dapat membantu meringankan beban ramai pengguna yang sebelum ini menghidapi pelbagai masalah kesihatan. Jika Anda menghadapi masalah perkumuhan, pencernaan dan ketidakhadaman, masalah peredaran darah yang tidak lancar, tidak bermaya serta lemah tenaga dan lain-lain lagi, maka hanya dengan penggunaan Set Herba Lengkap (Pakej) LIFE HERB, Anda akan menjalani kehidupan yang lebih sihat serta awet muda…Insya Allah.
Ingatlah sebagaimana yang telah diriwayatkan kepada kita semua bahawa:



Tiada penyakit yang tidak dapat disembuhkan kecuali tua atau mati


COLON CLEANSER



Ia dirumus daripada herba-herba terpilih khusus untuk membersih perut, usus besar dan usus kecil serta membantu kelancaran Sistem Penghadaman. Ia membantu mengekalkan berat badan yang ideal dan mengurangkan masalah obesiti (kegemukan).
Cara Guna:
Dos permulaan: 3 biji malam sahaja
Sekiranya tidak buang air besar pada keesokan hari, mulakan dengan dos tambahan iaitu 1 biji untuk setiap 10 kg.
Contoh: Sekiranya berat badan anda 50 kg, ambillah 5 biji.




BEE POLLEN GRANULE
Ia merupakan sejenis pemakanan tambahan yang berasaskan BEE POLLEN yang dikenali sebagai “Makanan ajaib yang tertua di dunia”. Ia mengandungi 96 jenis zat makanan termasuk vitamin, garam mineral, enzim, protein, asid amino dan lesitin, iaitu sejenis tisu lemak yang terdapat dalam otak dan sel-sel darah.
Bee Pollen amat penting untuk meningkatkan daya ketahanan badan dengan meningkatkan mekanisma imunologi badan dan mempergiatkan semula aktiviti kelenjar. Ia mampu mengimbangi zat pemakanan yang diperlukan oleh sel badan dan kulit serta boleh memelihara kejelitaan dan awet muda.
Cara Guna: 3 – 5 biji setiap hari sebelum sarapan pagi.




TESTIMONI

Nama: Pn. Roslina Bt. Junoh (H/P: 014-5310338)
Umur: 35 thn
Asal: Gua Musang, Kelantan.
Masalah Kesihatan: Hyper Tiroid, Resdung
Kaedah Rawatan: Set Herba, amal secara berterusan dan kini disahkan sihat sepenuhnya oleh pakar perubatan.
Nama: En. Mohd. Fadzir Bin Isa (H/P: 012-9503821)
Umur: 40 thn
Asal: Tumpat, Kelantan
Masalah Kesihatan: Angin Ahmar (Stroke), Asma
Kaedah Rawatan: Set Herba, amal selama 3 bulan. Alhamdulillah, kembali sihat dan dapat menjalankan aktiviti harian seperti biasa.
Nama: En. Junoh Bin Awang (H/P: 014-8108256)
Umur: 69 thn
Asal: Sg. Asap, Gua Musang, Kelantan
Masalah Kesihatan: Kencing Manis
Kaedah Rawatan: Set Herba, amal selama 2 bulan, kadar gula kembali normal, sihat dan cergas serta dapat menjalani hidup seperti sediakala.
Nama: Adik Muhd Azizan Rosly (H/P: 014-8243640)
Umur: 12 thn
Asal: FELCRA Sungai Temau, Pahang
Masalah Kesihatan: Buah Pinggang, Lemah Pelajaran
Kaedah Rawatan: Set Herba, amal selama 2 bulan, sihat semula dan cerdas dalam pelajaran dan kembali aktif seperti kanak-kanak lain.
Nama: Pn. Ajar Bt. Musa
Umur: 65 thn
Asal: Sg. Temau, Pahang
Masalah Kesihatan: Sakit Lutut, urat saraf & sendi
Kaedah Rawatan: Set Herba, amal selama 1 bulan, sihat dan boleh beribadat seperti biasa dan tiada lagi lenguh-lenguh badan.
Nama: En. Jaafar @ Mustafa Bin Daud
Umur: 60 thn
Asal: Renok Baru, Gua Musang
Masalah Kesihatan: Kencing Manis
Kaedah Rawatan: Set Herba, amal selama 2 ½ bulan, kadar gula kembali normal, kekal sihat serta aktif berniaga.





PRODUCT PACKAGE: RM 150.00






Adakah Anda mula berasa tidak sihat?
Pembuangan air besar dan air kecil tidak lawas?

Atau anda sudahpun mengidap penyakit dan masih tercari-cari penawar mujarab? 





Yakinlah bahawa: "Setiap penyakit itu ada penawarnya, kecuali tua dan mati" Bersyukurlah kerana Anda kini telah menemui jalan penyelesaiannya...


..............................................................................................................................


Dengan mengamalkan produk dari Life Herb, masalah kesihatan anda dapat diselesaikan kerana herba-herba semulajadi yang terkandung dalam produk ini adalah 100% tulen dan menepati konsep perawatan dan pemulihan yang diketengahkan oleh Tokoh Perubatan Islam, Ibnu Sina.

Rumusan herba dalam produk Life Herb berfungsi dengan kaedah yang amat berkesan sekali kerana konsep perawatannya menggabungkan melalui tiga peringkat, iaitu:

1. MENCUCI - mencuci lemak, lendir dan bendasing dalam perut, usus dan darah
2. MERAWAT - merawat organ dalaman, tisu dan sel badan yang bermasalah
3. MEMULIH - memulih semula fungsi deria, kelenjar dan sistem badan anda




TAHUKAH ANDA???


Anda sememangnya perlu mengamalkan produk Life Herb sekiranya Anda mempunyai tanda-tanda awal penyakit seperti berikut:

1.Masalah penghadaman dan ketidakcernaan.
2.Darah pekat dan peredaran darah yang tidak lancar.
3.Sering pening-pening/tekanan darah tidak stabil.
4.Sakit kepala, migrain.
5.Angin dalam badan/medu/angin pasang.
6.Sakit dada/sukar bernafas.
7.Sakit pinggang/sakit belakang.
8.Pembuangan air besar/kecil tidak lawas.
9.Sakit-sakit sendi/lenguh-lenguh badan.
10.Gatal-gatal mata, hidung dan telinga.
11.Keletihan, kepenatan dan stress.


Jika tanda-tanda penyakit di atas mula melanda diri anda, JANGAN BIARKAN ia berterusan kerana ia pasti akan merebak dan menjadi parah/kronik. Ikhtiarlah di peringkat awal kerana selain dapat mencegah penyakit dari merebak, kos pengubatan juga jauh lebih murah dan menjimatkan...





P/s: Bagi sesiapa yang berminat untuk mendapatkan produk kesihatan ini atau berkeinginan untuk menjalankan bisnes produk kesihatan ini, sila PM kepada saya di alamat email, fifiey_lychee.mlsa@yahoo.com dan inbox kepada saya di laman sosial Facebook RTP FARHANIS SHAFIFI.







LOTS OF LOVE,





12 comments:

NARDtheNERD said...

oooo..
ni rupanya rahsia kesihatan u ek?..
:)

puteri ain said...

woww.. hehe

syafiqakarim said...

haaa.
tp product ni mmg elok kan?
tau tak,doc2 kat hosp pun
dok pomot ni diam2 dlm wad.
haha.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@ NARDtheNERD :
haha, yes, i've tried it. quite good lah untuk pencernaan, perut pun rs lega.

@ puteri ain:
wowww jugak dear:)

@ syafiqakarim:
yes, elok je we all guna. pakai satu pakej lengkap, for only 150. tak yah ribu riban segala. dh save kn> besides, boleh bisnes jugak:) tapi jgn tertukar, this one bukan herbalife, lifeherb is the new product which just released n bombb.

aLya maNip said...

fifiey amal nie ea? cam ok gak tapi kene try satu2 la..hehe

HonEyBuNNy said...

suka kata2 "kesihatan dan kemewahan menjamin kebahagiaan anda"

setuju!!..;-)

Izyan Masri said...

YOU MUST BE A SISTER OF FARRA ARISYA RIGHT ? YOU GUYS LOOKS ALIKE .TEEHEE :D

BlueberrY CheesE said...

sounds interesting! ^^

Far8 budak baik said...

esok jugak
nk beli herbelife ni..
hahahaha =p

EyanaNoorAzlan said...

wahhh..rahsia kecantikan fifiey ek? patutlah cun..hehe..follow u..

=))

Hanis MY said...

wow, thanks for sharing fiey, balik mesia nanti rasa nak cubalah!

sha a.s said...

canteknya kamu...tq sudi ziarah blog sy :)

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails