Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Wednesday, June 1, 2011

GLIMPSE INTUITIVE SKIN CARE FROM XANGO

Pernahkah anda dengar kemunculan produk terbaru GLIMPSE INTUITIVE SKIN CARE. Kalau anda kata anda pernah melihatnya, di mana? Serta bagaimana pengenalan dan pendapat anda tentang produk rawatan muka terbaru dari GLIMPSE ini? Dan Xango? Anda baru dengar kemunculan produk ini ataupun belum pernah ketemu sama sekali? 



Jawapannya ada pada setiap wanita yang  sentiasa menjaga raut wajah supaya sentiasa awet dan kelihatan sihat secara alami dan yang paling penting dapatkan nasihat pakar kecantikan untuk mengetahui lebih lanjut tentang perihal masalah yang anda alami. Lebih bermasalah bagi anda yang menggunakan sebarang produk tanpa rujukan pakar.


Namun, bagi pengguna produk GLIMPSE INTUITIVE SKIN CARE daripada XANGO tiada apa yang perlu dikhuatirkan kerana sebelum anda menggunakan, anda akan diberi penerangan khusus oleh fasilitator,pakar kecantikan serta doktor-doktor perubatan yang bertauliah yang menerangkan satu-satunya produk yang menggunakan khidmat dan kelebihan mangosteen bagi setiap keluaran produk kesihatan dan kecantikannya!


Apa relevannya dengan produk ini dengan mangosteen???Dan ye, benar mangosteen yang anda baca bukan buah lain, atau bahan lain. Tahukah anda tentang kelebihan buah manggis atau lebih tepat lagi jika kita spesifikkan kepada kulit manggis itu sendiri. Ye, kulit manggis yang kita bicarakan, tidak isinya, dan juga tidak juga bijinya. 




Doktor J. Frederic Templeman M.D ialah seorang pakar doktor keluarga di Amerika Syarikat dan Kanada yang mempunyai pengalaman klinikal melebihi 20 Tahun. Beliau juga merupakan pakar manggis yang terkemuka di dunia dan mengetahui kesan baik manggis secara mendalam.




"Saya amat yakin bahawa manggis akan 
menjadi supplemen yang paling berjaya dalam sejarah."




*Akan diterangkan di post yang berikutnya tentang ratu buah-buahan ini dalam produk XANGO JUICE.






For the first step using:






Step 1 - Creamy Cleanser
Step 2 - Toner
Step 3 - Serum
Step 4 - Moisturizing Cream




System II for Normal to Combination skin contains the following products:

Step 1 - Gel Cleanser
Step 2 - Toner
Step 3 - Serum
Step 4 - Moisturizing Lotion





For the complete system, you can use: 


Step 1 - Creamy Cleanser and Gel Cleanser
Step 2 - Toner
Step 3 - Serum
Step 4 - Moisturizing Cream and Moisturizing Lotion




Haa... lengkap bukan? Apa tunggu lagi? Dapatkan segera dengan harga pakej yang terhebat.





Wohaaa, here is my sister,  trying to use this product and we'll see how will the product affected to her skin. Produk yang kaya dengan sumber xanthone berjaya menghasilkan  BioActive X3 Complex® yang berfungsi sebagai anti-penuaan. Selain itu, melahirkan kulit wajah yang kelihatan lebih semulajadi sihat dan segarnya selain memutihkan kulit wajah dan menghilangkan kesan-kesan jerawat, menghilangkan masalah kulit berminyak serta bintik-bintik hitam yang ada di sekitar muka, akan perlahan-lahan hilang secara sihat. Kulit muka akan kelihatan akan lebih sihat berkilau dan licin cantiknya dengan memastikan penggunaan yang teratur.





Ni baru first time guna, dah berseri-seri, and nampak kilauannya kan? Belom lagi cuba selama berminggu-minggu, pasti licin dan rata sepenuhnya. Tak percaya? Apa tunggu lagi? Dapatkan  segera prosuk kecantikan ini  di stokis-stokis xango terdekat. Can PM me (facebbok message/email) or just comment on this post if interested.


Email: fifiey_lychee.mlsa@yahoo.com


Or you can see directly the official website of Glimpse Skin Care | XANGO









P/s: Semoga kekal cantik, handsome sihat sejahtera semua!


LOTS OF LOVE,


10 comments:

rara pinkmafia said...

owh tak penah jumpa lagik.mesti mahal ni.

Hanis MY said...

wow! fiey akak macam nk cubalah... tapi nampak mcm mahal je fiey...

ghost writer said...

yang untuk pria ngga ada yach...atau bisa cuba produk ini untuk kulit wajah pria,mana tau berhasil....

ah,rasa macam pria metroseksual saja.

d_LA said...

x pnh try lg ni..nmpk cam oke gak tu..dla gune produk2 yg biase je fiey..hehe..

miss Fyqa said...

tak pernah dgr lg sebelum nie.
nampak macam okay.

HonEyBuNNy said...

setuju kata2 rara pinkmafia tu....

komfom mahal kan product neh fiey...hehe...

Rtp Farra Arisha said...

eh budak mana tuu? haha.

KANGEN :'D

azalia hjsalleh said...

woahhhhhhh 1st time dgr product nie

~eZmALiZa~ said...

alalala..comelnye arisha..hahaha :D

kak ezma 1st time dgr produk nie..nampak sangat efektif...boleh la fifi jadi duta nieee... :)

aLya maNip said...

nak try tapi takot..huhuhu..

fifiey da semulajadi cntik la dear..kulit jaga dr dulu...hihi

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails