Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Monday, April 18, 2011

KRIS DAYANTI, KRIS DAYANG FIFI. Ada ke macamtu? HAHAHAHA




Lintas berita: Kris Dayanti nikah dengan Roul setelah pelbagai gosip timbul. Fitnah yang jadi realiti??? Semoga kekal bahagia!


P/s: Cinta ya cinta saja, tidak usah pakai TAPI.



*Google image-  Kalau dulunya di rancangan SILET, sering melihat Kris Dayanti menangis akibat tekanan perhubungannya dengan Roul diketahui umum walaupun katanya itu hanya gosip liar, kata-kata mulut orang dan banyak lagi alasan lainnya, namun kini bisa lihat dia tersenyum seperti biasa bersama pasangannya! Semoga terus sukses dalam karier dan perhubungan KD!



 LOTS OF LOVE,

8 comments:

zacky ~786~ said...

waaa .. ada gaya laa.. hehe..
kris dayanti, emm no bad laa.. die nie kira otai2 cm siti nurahliza gak.. bg zaki depa 2 nie mcm celine dion asia.. tak gitu.. ;)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

happy tgk kris happy!!!

kris fifi pon happy gak ke???

alexa yussida said...

dgr cerita suda pregnant..hee

SM Banjamin said...

hmm.. suke bangat lagu "mencintai mu" nyanyian kriss dayanti... Semoga kekal bahagia ke akhir waktu...

APi said...

kris dayang fifi..
kehkehkeh

JIJI YU said...

peminat ke ni..

kakchik@ella said...

suda pregnant 4 bulan, nikah baru je. camna tu??

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@ zacky ~786~
hahahahaha...celine dion asia? abis zacky brad pitt malaya..macamtuu???ececececece.....

@ Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A)
haha, ku fifi bukan "kris fifi" tapi "keris fifi" keris lebih sesuai untuk puteri2 zaman sekarang belajar turun medan perang kot;)

@ alexa yussida :
kak yuss, cepatnyaa dia pregnant kn?? hahahaha....dpt baby lah dia tak lama lg;)

@ SM Banjamin:
emank lagu2 kris dayanti bagus cuman sygnya dia bagaimana ya bisa tertawan ma raul..huhu...

@ APi:
nak suka jugak lah..hahahahahaha

@ JIJI YU:
peminat lagu2 kris bukan peminat kris...peminat ke?? haha, jangan pengkhianat sudaaa:p

@ kakchik@ella :
KC, jum serbuu tanya diaa..wink wink*__*

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails