Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Thursday, March 31, 2011

PARA REMAJA/DEWASA YANG TAK SELESA DENGAN KAKI SENDIRI, BOLEH CUBA SESUATU YANG BELOM PERNAH DICUBA MUNGKIN!!!

FOOT SPRAY!!!!!






Wait a minute. YOU GOT ME WRONG! I'm not a sales girl and nor a specialist. But, today, we are gonna discuss pertinent to a stuff that you outhere MUST have. Izzit a MUST? But why? And what's the thing? It was the FOOT SPRAY!!!




I know the whole people in the world nowadays are having a hectic lifestyle. Pergi kerja balik kerja, attend classes balik from classes, then many other jobs yang mereka buat yang memerlukan kaki berjalan ke sana ke mari dengan letih dan penatnya sehingga menimbulkan suatu kesan.




Mestilah kesannya kepada bau kaki amat menjengkelkan apatah lagi bagi mereka yang kurang menjaga kebersihan yang sepantasnya mereka jaga terutamanya anak remaja yang bersekolah. Buktinya, cuba you all tengok and kaji ataupun imbau kenangan zaman sekolah dulu-dulu i mean di Malaysia, apabila masuk ke Computer Lab or Meeting Room for an organisation in school alahai, bau stokin dah satu hal, mungkin tak basuh beberapa hari dan menggunakan stokin yang sama for a whole week. Omaigoshh, this is really suck and bad lah! Macamana nak dapatkan udara segar kalau terpuruk dalam udara yang begitu merimaskan??? Janganlah kita buat muka slumber and innocent apabila perkara sebegini terjadi gara-gara kita, why not ambillah langkah terawal, termudah, dan berkesan!




So, langkah kita yang pertama adalah dengan menggunakan stokin yang betukar for everyday. Jangan pakai sama and sama lagi ok, kalau tak kesannya baunya makin buruk selain memberi impak negatif kepada teman-teman dan orang-orang di sekeliling kita. Takkan gara-gara kita yang lainnya tak dapat memberi sepenuh konsentrasi di atas apa yang telah diperbincangkan dan juga dipelajari di dalam kelas mahupun di mana-mana yang memerlukan kita membuka kasut!




Tunggu apa lagi, langkah berikutnya, cepat, cepat dapatkan segera foot spray yang kini telah disatukan bersama fragrance supaya apabila pakai bukan sahaja selesa, malah menambahkan aroma bau wangi-wangian walaupun di sekitar tapak kaki. Produk yang amat berkesan untuk perawatan kaki bagi golongan yang amat mementingkan kebersihan dan perawatan diri. Dijamin sesuai untuk semua jenis kulit, remaja atau dewasa. Ada juga yang cooling sensation which you can get the originality refreshment when you walk! 




You are curious? Need more info on how it works? Foot spray ini mempunyai zat anti microbial  yang boleh membunuh bakteria penyebab bau kaki. Boleh bayangkan? Hanya dengan memicit butang untuk spray di sekitar kaki anda, ah segarnya akan terasa apatah lagi kalau jalan lama-lama yang boleh menyebabkan kaki berpeluh dan mengeluarkan air sehingga boleh menyebabkan gatal-gatal tidak lagi berlaku dengan adanya foot spray. Bestnya jalan dengan keadaan segar dan selesa walaupun berjam-jam dengan terkandungnya menthol dan bestnya lagi ia wujud dalam pelbagai aroma bau. Anda hanya tinggal pilih, beli dan gunakan pada bila-bila masa anda suka! Kejutan buat orang-orang di sekeliling dengan aroma bau kaki anda yang baru, bukan setakat perfume di badan malah perfuma aroma jasmine atau fruits around ur feet. Tingkatkan penampilan anda dengan perubahan yang baru bermula dari kepala sehingga ke hujung kaki! Kaki oh kaki.....






P/s: If you use this, remember, spray jugak di celah-celah jari kaki dan biarkan ia mengering begitu sahaja! BOOST YOUR MOOD with the good trial;)












SELAMAT MENCUBA!!!








 LOTS OF LOVE,


13 comments:

JIJI YU said...

muahha..kaki berbau ni satu style bagi pemain bola..

ishiko said...

hhaaa....

syafiqakarim said...

HEYYY..
mana hilang ni fifi oii
erk.nurse patut try.haha

Bulan said...

adess dear.tringat zaman skol dlu.bau stokin sorg2.huhuhu x lalu nk makan.ehee

fathiah said...

wah... tq 4 sharing... bagus2 :) cam nk beli je...

HEROICzero said...

ggagagaga mesti rasa geli2 bila nak spray tu. sensitif wor tapak kaki.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ingatkan waktu skolah rendah smpailah skolah menengah banyak sgt golongan pelajar yg bau tapak kaki ya ampun...tak tahan nak bau... oleh itu, gunalah foot spray:) hehe

mysha said...

wahh gud inFo nih..sHaring is caRing kan.. tQ yER

d_LA said...

penting ni...nanti kalo kaki berbau xde sape nk dok dkt nt..hehe

APi said...

seorang yang kuat bersukan sememangnya ada bau kaki yang kuat..
kan kan kan?

zazaw said...

HAHA
kaki berbauu
letak perfumee banyak3
ngeh4

Mr. Swift said...

okey nak pi cari jugak. ;p

Mama Gee said...

MAMA JARANG PAKAI STOKIN KEC DLM OPIS YG SEJOKK NI...

opss tercapslock plak..sowii..

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails