Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Friday, February 4, 2011

Mini Gathering bersama Fifiey Lychee Maration-KELANTAN

Ok. since Fifiey ada di Kelantan sekarang, so nak announce, yang Fifiey nak jumpa segelintir blogger from Kelantan. Siapa jumpa Fifiey, itulah yang join. Secara tepat, siapa cam, dia dapat join. Haha, Fair enough?



Lokasi: KB MALL- To be more specific, di food court. To more information sila add Fifiey di FB dan Fifiey akan cakap lebih details.
Aktiviti: Santai, chit chatting, suaikenal, minum-minum. (P/s to indonesian: this is not minum yang kalian maksudkan, minum dalam bahasa Malaysia adalah hang out sambil have tea time, or table talk together:)
Bilangan yang join: Kalau jumpa, tegur, and boleh lah join!
Kalau tak jumpa Fifiey di KB Mall: Cari. Saya akan berada di POPULAR sebentar, di food court bersama beberapa teman dan juga di PACIFIC. I'll be in pinky mode.
Masa: Will be there  lebih kurang jam  3 lebih until 6 maybe:) depends.



P/s: Kak Nur, nanti fifiey jenguk boboy di KBMC ye:) eagerly waiting to see u!:)


Lots of love,

39 comments:

Pembawa_Wacana said...

Minggu depan baru balik Klate...huhu

EJA said...

wa...bestla..

KERTAS A4 BLOG said...

aku ade kat kubang kerian ni...ngehehe...tak pigi kut KB Mall... malesnyerrr :p
Slamat berhibur di sana :p

momochan said...

Waaahh bestnya...:)

Sophie Al-yahya said...

fiefiey...jauh benor leee..

Bulan said...

bile u ade kt kelantan sayam?
sis ade sampai 6hb je

gadisBunga said...

selamat bergather-gather. :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

siapa yang boleh join, sila2.

fifiey next week, on thursday dh balik jakarta lagi.. wuhuhuhu.. so harap2 boleh jumpa sekalian yg sering singgah di blog ni:) terima kasih sgt.

kak bulan, jum jumpa. hari ni tak boleh ke? jum la.. boleh kenal kak bulan chumell ni. kak bulan di mna?

mr.syazwan said...

alo awat buat kat kelantan?

jauh

wan kat kl

ermm teringin nak jumpa fifiey

mesti cantik kan..

=_=

JIJI YU said...

hurm hari ni ke fifiey..sampai ko 6 ek..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

yes, smpai kol 6. sebab adik2 ikut jugak, diorg nk pergi kedai buku popular. mmg suka dgn buku:)

then to everybody yg nak join, sila cari fifiey d foodcourt. and add me on fb, nk bg contact number. kesian kalau tak jumpa cari kan. haha

oshin said...

tak dapek lah nak join . sah sah dok kedah . hahah

JIJI YU said...

haha tu la aku ni dah la rabun semacam...nak cari tu mmg harem la..aku nak g jgk kb mall tapi tak tau pkol berape nak pergi..sebab de keje sikit..kalo ade rejeki bakalan bertemu la kite ek..da add da fb

A.s.t.i.n.a said...

huk huk naperlah Sarawak ni bukan sempadan kelantan... kempunan nak tengok si comel nehhh..

A.s.t.i.n.a said...

huk huk naperlah Sarawak ni bukan sempadan kelantan... kempunan nak tengok si comel nehhh..

Izan Ishak said...

bestnya lah sapa yag ada kat KB tu...boleh jumpa2an ngan fifiey nih...

af3b_p!LaH said...

ala...
jaohnye weh.
hahaha!XD

Enna Banana said...

gath again! ouhh i like! anyway fifiy honey, hey there! its me enna banana. awk comel! geram je sy tgk awk tau.rasa nak cubit cubit >.<

aLya said...

waa..jeles..tak leh jupe gak la nmpaknye..da nak balik JB esok..huhu

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

if just u all ada di kelantan, mestii best:) haha. takpe, next gathering ada lagi before i fly to singapore untuk smbung belajar. promise!!!:)

APi said...

arghhh..
not fair enough..
nak gather gak..

LehaMY said...

hohohoh . bestnya kalu dapat pi gathering . hehehe :D

TunTeja said...

fifiey! nak jumpa kamu yang chantek ni :) tp jaohnyee kelate.saya kat johor.huhuh

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@encik api: haha, next time ok.

@LehaMy: yes dearie. if just u r being here... pasti boleh join.

@kak tun teja: kakak sygg, haha, jauhnya johor. tapi akan jd dekat once i smbung study di singapore soon, bolehlah sering2 fifiey turun johor kalau ada kelapangan:)

♥..cik_mas..♥ said...

alaaaa.... kenapa akk tak tau fifi nk wat mini gathering kat kb mall.. :( sedih...huhu....

ummiarissa said...

ala..ruginya fifiey..akak ada kat kelantan ni sampai 5/2...baru buka blog..baru tahu..siang tadi sibuk sangat g kenduri kawin...esok (5/2)tak de lagi ke?

akmal afiqah said...

date kat besut dah la fie..haha
k.pqah de kat besut skrg,esok blk puncak alam..

hiro said...

ambo nok g...tapi ambo duk Mesir ni..keh2

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

alahai adik sorg ni...
mcm ne.. ade tak y dtg...
kalau la ade trans..
mst org dtg sane..

alexa yussida said...

amboi!!akak pon nk jupe fifiey gak...ogos kita ngedate jum,bukak pose sama2:P

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@kak mas:
rancangan kita kan dah ada ni. nanti2 kita set waktu :) buleh g date ramai2 haha.

@akak UMMIARRISA:
fifiey ada je. hrini fifiey g beraya dengan uncles and aunties. hehe.. nk jumpa ke? nanti kita set waktu lagi:) Insyallah, dah rancang dalam tahun ni akan diadakan gathering yg lebih meriah kot:)

@kak piqah:
ambo dok kelik besut. wuhuhu. sebab ni pun duk bz dgn aktiviti di kelate. insyallah jumpa next time deh.. belaja molek di puncak alam sana:)

@hiro:
bual. haha..

@Faizal harnis:
cehh, apasal tak mai? haha. jauh di terengganu sna... takpo2, lain kali deh;) nnt kita gabung ganu - kelate ok jugak;)

@sis Alexxa:
kak yuss balik ogos nanti? alahai bestnye kalau dpt jumpa. where will u be? i mean ur kampung? d mna?

ijam ismail said...

BEST X KB MALL?
xpnh g pun...
teringin ni,,,huhu

ijam ismail said...

ape2 pun kamu comel dlm pic 2..heee

saya_arief said...

asal kami asik terlepas je mini gath ni,..adooii.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@ijam: kb mall biasa2 lah awak. jangan sesekali tandingkan dgn pavvi ok;) haha

@arief: knp? anda di kelantan jugakah bro? haha, ramai yg ketinggalan update nii;) haha. takpe2, nnt next time akan dianjurkan lagi. harap lebih ramai yg boleh join:)

saya_arief said...

bukan setakat di kelantan, malahan praktikal dekat ngn kbmall tu, xsampai 2 minit pown nak masuk kbmall tu.
:D

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@arief: lahh , hawat tak bgtahu awal2? kalau tak boleh private invitation haritu tru fb... lain kali peka ok:) hehe.

saya_arief said...

okes.

Syariniey Amran said...

xsempat nak jumpe fifiey hari tu
aybe next time if ada jodoh ;)

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails