Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Wednesday, February 2, 2011

JANGAN BUAT GOSIP LIAR ANTARA FIFIEY DAN IMAN J-ROCKS. TAK BAIK, TAK BAIK!!!


Assalamualaikum and hi....






Siapa nak tanggungjawab dengan aib yang diterima sekarang? Bagai menconteng arang ke tapak tangan, tapak muka, eh ada ke macamtu? Ke siku, lengan segala macam, dah jadi hitam belegam, tak putih gebu macam cina Siam  jauh mendongak ke langit kalau nak diibaratkan dengan gadis  metropolitan di Europe sana. Uh, sekarang digosipkan dengan, errr dengan artis. (Senyum mengalahkan kambing sudah, bertenggek depan lappy berhabuk.) Eh, betullah artis. Artis seberang Laut, Indonesia Raya merdeka merdeka. Tu lagu kebangsaan di Indonesia. Rentaknya memang begitu.  Tak ada kaitan dengan tajuk entry.



Nak tahu mana satu Si Iman? Bukan Si Iman Jawa tu, bukan juga Si Iman Batam, Si iman yang muka ala-ala artis China+Siam+Taiwan+Korea separuh Jepun separuh tu. Bukan taste Fifiey paras rupa macamtu. Wah, siap ada taste taste ni. Macam pilih milo, coca-cola dengan air teh pulak. Cuma nak suruh awak-awak semua teka yang mana satu beliau. Siapa betul teka Fifiey kasi angpoww baik punya!:D Nak clue jugak? Eh, orang kasi betis nak peha, tak ada makna clue clue. Kluang Man ada lah;) Dia adalah Iman Taufik Rachman, sekaligus vokalis J-Rocks;)




Tutup telinga lagi, tak nak dengar gosip liar, tutup muka lagi, malu dengan gosip liar. Betul, masih tak percaya dengan gosip yang disebarkan  itu? Gosip memang tak betul, tapi tetap malu. Dah nama gosip tang mana betulnya? Apa? Tak masuk Bali Post pun, apatah lagi Jakarta Post, Indonesia Post. Haha, sekadar masuk dalam search keyword blog ni je. 



So, tunggu apa lagi? Hentikan pencarian anda di google, yahoo, ataupun MSN  terhadap "Iman J-Rocks" di sini kerana saya tiada kaitan dengan beliau apatah lagi menjalinkan hubungan cinta terlarang serta lebih teruk lagi, nauzubillah tidak pernah sesekali saya menjadi skandal beliau. Jangan mulakan fitnnah haram, ternoda telinga dengarnya.






Sorry printscreen yang terlalu buruk. Eden baru nok belajar uihhh, jadi maafkan eden kalau saloh yo:) Yeay akhirnya reti guna printscreen walaupun baru reti. Buruk pun buruklah, asalkan buleh baco apo2 namo, bendo yang tertero:) Eh, maaf ni semua asid buah limau cina dalam perut ni, yang membuatkan kepalo jadi bercampur-campur bahaso, Jangan jawa sudoh, tamil apatah lagi, ambo tok reti:)



U see, how many J-Rocks, terpampang kat situ? Banyak kan? Apalah mereka ni, ingat Fifiey awek Si Iman ke? Tak dok maknanya nak minat dia, dia pun tak kenal eden. Haha, kalau dia kenal eden pun, siapolah eden ni. Buat malu jo aihhh. Eden semut kecil, dia gajah besau. Ceh, rendah diri hari ini eden dibuatnya-,- Nak tahu apa-apa tentang Iman ke, ataupun ahli-ahli lain J-rocks anda boleh lawati page ni. Ni pasal ex-scandal tu lah! Eh lupa, itu hanya gosip, takdok eh scandal-scandal:) Apapun, enjoy and go to the page!  "CLICK"



Jangan jatuh cinta dengan ex-skandal Fifiey ye;) Banyak gambar cun-cun dalam entry tu. Bukan setakat popular kat Indon, minah salleh, Mat-Mat Salleh pun suko mereka and lagu yang Fifiey suko dengar adalah, Fallin' In Love(English Version) and  Semakin Sendiri. Romantik habis, touching sangat walaupun sentimental rock! You can try to listen it yourself:) Bagi peminat muka jambu Korean, Japanesse, hah, amek nak, pasti awak-awak semua suka, Saya tak! Sumpah tak, hati pun cakap tak, apatah mulut, laju kata tak, sambil geleng-geleng kepala kata "TAK"!!!




Lots of love,





33 comments:

al_hakim said...

wah..ade scandal ngan artis..hehe

akmalhilmi said...

aicehhh
gosip2
hahaha
jokes :)

Hairil Rizal said...

Hehehe..ok apa dgn dia tu. :)

♥ nana i am ♥ said...

ehemmm ada apa dengan dia? :D
tapi awakkkkk comel ^_^

little cart00n said...

wah-wah..
scandal!
haha

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

scandal tak rasmi a.k.a gosip semata2. cehh, bajet srius je kena gosip;)

hahahahha.

Uchi kay-f @hmad said...

owh baru saya tahu!

ngee ngee..iman tue...

TunTeja said...

haaaaaaa....gossssssiiiippp :p

mR.sYaH said...

orgkn suka gosip2 nih.. heheh..

nub said...

aiyh x ngaku plak. haha

fatin hanani said...

eh2 da scandal hehehe
gosip sgt mnarik hahaha

emmm nak ckp ni hehe.
muka fifiey nak mcm dato ct lah hehe
gambr kat sidebar ni..hehehe :D

ieMa ackLes said...

waa ad godip dengan artis ....
sebab iman femes blog ok la 2...

aLya said...

wa....ade scandal lam diam ea fifiey..hikhik

korean artis jambu la..hikhik

Ogy said...

heheeh mama tak kenal pun iman tu..siapa? hemsem ke? kump tu lom popular lg kt sini kot...opsss marah peminat2 iman nnti,. agaknya mama yg ketinggalan kapal terbang ni ahaksss

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ouhh, rocker jambu, jambu rocker. which one better? lol;D

Sunah Mohammad said...

salam fifiey..akak singgah ni~ RTP tu ape?

Bulan said...

uit sayam.
uwaaa.ade gosip nie.leh sis heboh2 kn.ahaks

The Sharkox said...

fifiey, seriously, saya langsung tak tau siapa iman tu..hahahaha

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hebohlah kalau sudi. cewahh. haha.
apa ni, tak bestt ahh duk story story tup tup tak kenal. wuhuhuhu, nangess ah camniii.

urmm, RTP stands for Raja Tengku Putri/ Cut Putri

Sunah Mohammad said...

o..panjangnye nama...

cikceriacorner said...

heheheh...

secret admirer ye...heheh

A.N.I.T.H said...

cantiknya adik fifi ni:) wah2 iman j rocks:)

mr.syazwan said...

F
U
U
Y
O
O
O
O

ini dikata GOSIP GIRL hehe

gosip dtg bila ada minah kepoh

tabur cite kan

so apa leh buat kita tampo laju2 minah kepo

hahahaha

JIJI YU said...

muahah dasat mek..nga artis salu nah dio

Sophie Al-yahya said...

haha...comel je entry..

fifiey, meh join contest akak.. =)

zirconia said...

hiks. jadi glamour eh? :D

sue. said...

haha...comel je....nak gosip larh..heee

<3,
sue

syAzAnA said...

fuyoooo. hik3. popular sudah adik ku yg sorang nie. baguslah tuh. xpeee3. trafik bagus pe. hehe.

^^

<3 fifiey!

MataHati @ MH said...

fuhh lega. mujur la cuma kabar angin.
dah meretak hati ni bila terbaca tajuk entry tu..hahahaha

APi said...

tak nak ngan ex..
nak ngan cik fifiey boleh?
*erkk

sissyira said...

salam pagi jumaat =)


sekali sekala buat komtrovoc apa salahnya..heheheh

aqish basir said...

haha
fifey,ni yang jelesh ni,cukup ah tu haha

tpi ape yang berlaku hanye fify dgn dia je tau hehe

gosip ni comel tau!

ijam ismail said...

ceeeeeewaaaaaaaaahhh...
pheeeeewwiiiiiit...
=D

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails