Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Wednesday, January 12, 2011

Paling Comel, Cantik dan Kemas? Cukup-cukup puji? Atau...(Sila sambung baca)

Assalamualaikum and good evening everyone. I'm Fifiey Lychee Maration. (ehehehe tertiru Sis Maria Elena punya gaya lah. Sorry sorry..) Sambung dan berbalik  tujuan asal fifiey update potang-potang nan panas, matahari nan terik membakar kulit ni adalah bertujuan melangsaikan segala hutang piutang, bukan hutang dengan bank, tapi hutang tag dari kawan-kawan blog ni nah. Ye lah, kalau tak bayar hutang kan berdosa selagi mampu jari jemari nan lombot ni menaip;) Jadi, mana-mana pihak yang rasa Fifiey hutang piutang puting beliung segala, meh datang tuntut ye, kalau malu, kita berbisik;) Mana tahu kan, terlelap haritu, tak perasan terhutang, nak lah bayar sekarang sementara jiwa belum kacau, hati belum pedih, otak belum tersumbat, minda belom nyanyok, dan badan masih gagah untuk menjajah dunia maya ini.



Berkaitan dengan hutang kali ni, terbayar tunai, seperangkat entry yang terbentang gah di laman blog FIFIEY LYCHEE MARATION. Entry tentang apa? Tak payah banyak-banyak kali cakap, teliti je apa yang ditulis kat bawah ni, pasti dan confirm paham. Tag kali ini adalah istimewa dari Sis Eqash -Love to called her that way. Nama beliau kalau di blog i panggil Eqashperlala. Chumel kan i panggil? Hehe, jangan marah sis, just giving u jokes, supaya kalian semua tersenyum manis macam cerita Halimah Jongang. Fifiey kalau duduk di Malaysia ni, asyik duk tengok drama Melayu je, ye lah, ekat Indonesia dah puas tahap gaban tengok Sinetron Indonesia. Suka jugak layan Sinetron Indonesia ni, sampaikan makan tak kenyang, tidur tak lena, mandi tak basah, belajar tak cukup, sebab nak kejar waktu menonton. lol;D takdelah, sometimes je kiteww dok tercongok layan sinetron semua tu, time takde class, atau holidayss bru ah boleh berenjoy-enjoy segala. Tapi, jangan over enjoy, tak baik untuk kesihatan. Eh, ada kaitan ke? Thinks only for goods ok!:D



For more info about the contest, jum kita tengok sama-sama apa yang tertera di bawah!!!







Antara syarat-syarat yang kalian harus penuhi sebagai pelengkap kepada penyertaan ini:



  1. Jadi follower FARZANA FARZANTO.  -done-
  2. Peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. Setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. Add dulu baru boleh tengok baju2 disana. -done-
  3. Ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. Setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja. -done-
  4. Buat 1 entry tentang contest ni. -done-
  5. Tag kepada 5 orang rakan blogger anda. -done-
  6. Letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni. -done-
  7. Setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan. -done-
  8. Penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011. -done-
  9. Dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda. -done-




5 Rakan blogger yang di tag adalah seperti yang tertera di bawah:





Ha, anda semua yang lain, apa tunggu lagi? Walaupun hanya 5 yang disuruh tag, Fifiey tag kan untuk kalian semua jugaklah, unfair lah, 5 je... ish ish ish, yang lain jangan  lepaskan peluang tau untuk join. Join jangan tak join, nanti terlambat, dah tak sempat. Hanya dengan memastikan blog anda comel, cantik dan kemas macam tuannya, dalam masa lebih kurang sebulan untuk dikemas kini, serta buat satu entry tentang contest ni, letak banner di sidebar, jadi follower kepada penganjur, tag kepada rakan blogger yang lain, war-war kan, dan anda berpeluang untuk memilih hadiah dari   Pelangiwardrobe Hannah mengikut citarasa dan pilihan hati anda. Goodluck to everybody. Sekian, terima kasih, itu sahaja yang boleh Fifiey omelkan pada kali ini kerana waktu begitu mencemburui kita. Ok lah, nak pergi test seni pertahanan diri silat jap. ;) -Wanita harus berseni, barulah mematangkan diri-




Lots of love,

13 comments:

Lisa Zack said...

0k adik manis..insyaallah akak buat na...ngeee...thanks tau..

<3,
sue

Lelord said...

hhehehe good luck dear

ANATI SOKI said...

ngeee.. anat kena tag??heeheheh.. tq.. krg anat free anat amek :)

miszlullaby said...

gud luck fifiey darlink.ML pon da join=)

Nurzy said...

gudluck PI..suka tgk ucapan dibawah..

nub said...

laki yang masok mesti donat kan..hahahaha

eqacashperlala said...

thank you sebab buat :)

alexa yussida said...

gud luck fifiey..thnk u tagging me:D

Ogy said...

thanks dear for tagging me..but for a time being...kerajinan utk mennjoinkan diri in any contest belum dtg lg...hik2....InsyaAllah kalo rajin, i will do it

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

good luck ye fie...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

tq semua for the support. ececcee;) haha.. ok ok, no biggie lah, just do it for fun. if u don't mind, u can do it too guyss.. sama2 goodluck okeh.

YanaMIB said...

woo gud luck dear! ^_^

Suhami Ahmad said...

Gud Luck ^_^

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails