Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Tuesday, August 3, 2010

TAG AND AWARDS

First Award



2/8/2010

Anda rasa entry saya yang manakah yang paling best dibaca? 
Entry Puterisengal yang i suka adalah yang bertajuk "with ♥" sebab pic Marylin Monroe sangat unik dan cantik;) then, the poems includes pun sangat menarek perhatian fifiey...

Blog yang manakah paling kerap anda singgah?
Banyak blog menarik yang wujud di jaringan sosial ni, dan yang pasti yang kerap fifiey singgah adalah laman yang menyediakan cerita-cerita menraek tak kiralah personal hidup blogger mahupun idea ataupun info2 yang menarik yang tak pernah fifiey tahu.

Blog anda sudah berapa tahun terbina?
Omg!Fifiey masih baru.Almost 5 months. and activated it around 2 months ago;)

Tag kepada 3 yg lain.
After overall sudah selesai untuk publish, baru i tag to my friends;)


♥ ♥ Second Award ♥ ♥

 
2/8/2010
Dimanakah anda selalu BW?
Bw?umumnya random, khususnya di blog2 menarik untuk mendapatkan info2 baru dari para blogger.

Kenapa anda suka sgt BW?
Actually we have to bw to get in touch dengan blogger yang kita follow mahupun tak, untuk mendapatkan cerita baru dari mereka. Automatically, we can make new friends trough bw.

Apa yang akan anda dapat klaw BW?
Lots. Dari segi ilmu, idea, info, dan juga kawan baru. Kalau kita seorang yang positif sudah pasti impak positif akan terimbas ke atas kita apabila bw.

Perasaan orang yang di BW oleh anda?
I guess, just like us, apabila di "bw: oleh blogger lain, sudah pasti akan rasa dihargai kerana mungkin para bw ini, bukan sahaja menziarahi laman blog kita, namun, mereka menghargai tulisan kita dengan membacanya walaupun ada sesetengah entry tidak bersangkut paut dengan mereka. Namun, mungkin sekadar berkongsi pengalaman hidup, itu yang sangat dihargai.

Tag 5 rakan anda di sini.
As usual, the end of the entry, i'll tag it. Just wait and see.


Third Award







  2/8/2010

Perasaan bila dapat tahu award ini:
Happy and feel to be so appreciate.thanks lots ya mr.kepa.

Tagging to:

secret to be. Later i'll announce who will i choose to receive this.

 
3 same Awards
By:
1/8/2010 & 3/8/2010


1.Say thanx kat orang yang sudi tag tu..jangan lupe link kan sekali yer.
Thanks lots buat keempat-empat sis yang telah beri fifiey award ni. 4 sekaligus tau.terima kasih sangat-sangat.:D 
 

2.Tag 15 orang blogger yang anda pikirkan olalala tropika! fantastic bola bola! yaa reba ya rebba! hehehe..
3. Kene bagitau insan-insan yang bertuah kat atas ni menerusi chatbox dorang.
i will.as soon as possible;)

 
4 . Nyatakan 7 perkara tentang diri sendiri
  1. Nama penuh: Raja Tengku Putri Farhanis Shafifi Raja Sazali
  2. Nickname:fifiey lychee:D
  3. Lahir pada tanggal 24 Februari 1993(17 tahun)
  4. Sifat (biar orang luar nilai la):D
  5. Suka warna merah, hitam dan putih
  6. Suka buah-buahan
  7. Mata asli warna coklat..haha:D


Buat yang di tag sebentar tadi, ambillah, semua award yang i terima tu, kelima-limanya untuk u all. Jangan segan-segan untuk ambil tau. Ok, buat yang tidak di tag, mungkin next time i akan tag u all pula. Guys got to go, time is running out. So, until then....Bye bye.With love. Fifiey Lychee Maration.



Lots Of Love,

20 comments:

kozumi_ro said...

wah mekacih^^....

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

u r welcome koz..amik ye^_^..

makdara TERDIVA said...

wowwwww! tenkiu fifiey :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@makdaraterdiva:u r diva..so, u deserve to get it^_^..u r welcome sis;)

mijie said...

thanks yer bg awrd ni kt mijie...nnti free2 mijie bt yer.:)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@encik mijie:ye ye.,..u r welcome;)

AngahSayang2314 said...

heheh kena tag yeeeee

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@angah:haha..fifiey tag angah...^_^

Pinky Pixie said...

naseb baik dpt jejak link ni.. hehe. sbb ari tu kamu tgalkan kat chatbox xde link blog.. huu~
thanx ya!

LIPISLADY said...

Assalamualaikum, salam singgah malam Rabu, semuga RTP fifi ceria selalu...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@Pinky Pixie:haha..lupa kott..maaf..wah, i sering jenguk blog2 menarek..nyway tq too for visiting me..

@lipislady:thnks kak...semoga kak menikmati malam yg indah ini^_^

Aidi-Safuan said...

nama aidi-safuan ade ker? ade ker? ade ker? cam xde jer. :P

iQaChumel said...

tengs syg. nnati iQa amek yep.. :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@aidi safuan:haha..ada laa....check it out again n again;) amik ye...:))

@iqa:haha...publish it ye klo ada masa luang;)goodnitre my dear iqa...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nice blog...
;)

saya_arief said...

manyak nye award dye..
:D

rhapsody LiN said...

haha.. bnyk betul award..;p

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@menitisenja:tq tq;)

@saya_arief:haha...nk??nnt dpt award lg i kasii u semua;)

@rhapsodylin:haha...ha'ah lin..nnt i kasiu for the next award yee^_^

sweetie2010.blogspot said...

Salam Fifiey,

Wah bagus sekali ya. 4 award sekaligus, Tahniah dari Kak Sweetie, moga Fifiey terus aktif berblogging.Suka dengan 1st Award tu..begitu ceria sekali, menarik warna-warnanya.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@kak sweetie:terima kasih kak:) insyaallah terus berblogging untuk ceritakan pengalaman:) well, thanks lots ya sbb visit fifiey punya page...

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails