Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Monday, August 2, 2010

::short note from me::

SALAM SEJENAK BERSAMA KAMI

~Hari ini bermula bulan baru lagi iaitu tanggal 1 Ogos (walhal sudah hampir 2)
~Update blog ini pada jam sekitar 10.47 p.m
~Bangun pagi tadi dengan keadaan yang sangat segar dan semangat untuk memulakan hari baru.
~Tapi mood nak makan bertubi-tubi dari tadi, sedangkan dah hentam nasi berapa pinggan. Muahahahha...:D but mood nk puasa pun boleh tahan jugak.
~Masuk tengahari je perut berbunyi, terus makan.
~Petang, mood nak online tak de. Mood nak berblogging pun tak ada.
~So, selesaikan tugasan apa yang patut.
~Petang datang, diri rasa nak refreshing kat luar rumah, persekitaran yang amat menyegarkan.
~Cuaca harini sangat panas. Cuma masuk senja mulai awan gelap. Ye la kan dah nak malam, tapi yang FLM maksudkan bukan gelap nk malam, tapi gelap sebab nak hujan. Hujan rintik-rintik je. 
~Masuk malam, keadaan mula sunyi, masing-masing mengambil tempat untuk tidur.
~Sememangnya,  FLM masih belum boleh melelapkan mata.
~Tunggu waktu nak iur dari tadi lagi tapi tetap tak boleh.
~So, FLM pun ber'blogging' la.
~Sambil tu dengar lagu.
~Then sambil makan junk food.
~Sangat menikmati kurniaan Tuhan.
~Dengar juga kodok berbunyi, sungguh lucu
~Itu sahaja buat sementara waktu. Nanti FLM info lagi berita terbaru.
~Last but not least, Goodnite buat u all semua;)


Caca cacot. Itulah gelarannya. Just a joke..just call her caca or yang lebih manis mestila arisha kn???haha..well, she posed behind the scene..


abby yang sangat aneh. Pakai ala-ala princess ke playground, pakai sportsuit ke birthday party.haha...Memang sangat-sangat tak kena. Apapun, sudaah boleh jadi artis adik kak piee ni^_^

Panjat jangan tak panjat. Nanti beso-beso jadi pengganti Jane ye berlakon dalam filem tarzan versi Melayu.hikhik^_^

Sangat menyadari akan kenaikan berat badan. Makin diet, makin bertambah? Suatu keganjilan buat diri saya^_^. Apapun tetap chill dengan keadaan diri yang semakin hari semakin sihat. Alhamdulillah.

Muka ala-ala tak punya salah. (tapi memang tak ada salah.) Yang Si Caca tu pulak dok berangan ke dok asyik tengok sesuatu?haishh...tak paham, eden....


SALAM BICARA RINGKAS,

7 comments:

Puan nadxoxo said...

Suka tgk muka Abby :)

Fhad said...

bulan 8 bulan yg penuh makna.. bulan kemerdekaan dan bulan puasa... hehehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@puan nadxoxo:haha...terima kasiih;)

@fha:u r soo true...tak sbr nk puasa..

pilotHans said...

hi miss FLM,

happy friendship day (1 august 2010)...yup, ramadhan daa hampir..sume mood nak raya ^_^ haha..mood pose sket, mood raya lebey. right? haha..

n thanks for the cute photo's..u always know how to just be cute ;)

cheers

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@pilotHans:thanks for the frinedship wish..i'll apreciate it..same goes to u yaa..happy frinedship day mr.pilot.hehe..

yup..i'm eagerly waiting for ramadhan..n of course for raya too;) i'll come back to kelantan insyaallah..

haha..we love to pose in whatever condition...

sweetie2010.blogspot said...

Setiap kita punya personaliti masing2. Aper pun seronok ya ada adik buat teman berbual,gurau2kan.

Biasanya kalau bulan ramadhan ramai yang akan susut sedikit beratnya. tak gitu Fifiey. Aperpun u r so sweet.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@kak sweetie..yes, i'm so happy to hve such great sisters n brothers:)) we live happily..

tak sabar nk puasa...rindu puasa...:)

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails