Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Monday, August 16, 2010

PREVIEW OF MISZLULLABY CONTEST- FLM WON THE THIRD PLACE:DD

PREVIOUS OF THE CONTEST-please click here!


Inilah foto yang telah menjadi tarungan di dalam contest miszlullaby dan mendapat tempat ketiga.



Hinggap miszlullaby di laman chatbox FLM mungkin dua hari lepas kalau FLM tak silap, tanpa ragu FLM baca dan teliti dan ziarah blog nya ternyata alhamdulillah FLM menang tempat ketiga contest yang dipertandingkan oleh miszlullaby. First time menang contest yang dianjurkan oleh teman blogger, walaupun bukan pemenang yang pertama FLM tetap mahu berterima kasih terhadap miszlullaby sebab memilih FLM sebagai salah seorang peserta sekaligus pemenang berdasarkan kriteria-kriteria yang telah disediakan oleh beliau sendiri. Terharu sebab dalam banyak-banyak peserta, FLM terpilih. Terima kasih sekali lagi diucapkan kepada MiszLuLLaBy. Sebagai imbalannya i'll get the pink gloss and mini mirror keychain from yves rocher directly import from Moscow:))


p/s:tidak ketinggalan juga, buat semua yang menyambut ramadan almubarak, selamat berpuasa, tahan nafsu dari sebarang godaan bau makanan yang sememangnya enak:)
Selamat berbuka puasa buat semua!!!





Lots Of Love on Ramadhan,



16 comments:

Cylia Chel a.k.a Lia Edwin said...

tahniah fifiey... :)

Pendekar Berkuda said...

pemuja puisi rupanya...
salam ziarah dari pendekar....

Echa said...

waaa.. tahniah yeee... cantik gambar tu

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@cylia:thanks dear cylia:))
@pendekar berkuda:salam kenal:)
@sis echa:haha...thanks yaa:)

Azwandy Bin Muhamad said...

Salam...

Tahniah ye...
Jom join contest Raya dalam kenangan kat blog sy plak...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@azmandy: salam mr.azmandy. yes i wil take time to join that contest;) thanks for visiting :)

Khairunnisa' said...

Tahniah, Fifiey dear! You deserved to win (not in the third place, though D: ) Haha.

Mohd Ikhwan waoNe said...

salam ziarah ;)

anyway, gudluk 4 da contest :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@kak nisa:omg kak nisa..again n again u praising me..blushing laa..haha

@mohd ikhwan:tq for the wishing me luck:)

sweetie2010.blogspot said...

Salam Fifiey,

Wah, tahniah memenangi hadiah contest dr Miszlullaby. Mana gambar hadiahnya ya.

ASaDa RyutaRo said...

wollah~ congrats! apa kata kita kongsi hadiah? hehe =P

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

kaksweetie: salam..thnks kak sweetie:) haha, fifiey dh msukkn present n link contest di entry lepas:))

@asada:wahh, nk share??but its a girl stuff:)) haha.

ASaDa RyutaRo said...

erkk! takpe je la.. fifiey pakai je la sorang.. hihihi =P

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@mr.asada:wah, haha...:D.next time klo ada hadiah makanan byk2 kita share semua k:)

shark said...

congrat fifi..
spatut dpt nom 1 tue..
nk kne saper kasi flm nom 3nie

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

mr.shark: haha...takpe la..dh rezekii kn...so nombor berapa pun ia syukur je laa^_^

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails