Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Tuesday, July 6, 2010

WONDERFUL PERSON AWARD >>> IFA TASYA


Hye Dan Salam BloggerSalam buat semua pembaca blog Fifiey hari ini. Seperti biasa Fifiey akan tanya kalian sihat ataupun tidak? Doa Fifie buat kalian agar badan sentiasa fit boleh serta berdaya untuk melakukan tugasan harian anda semua dengan sempurna. Hari ini adalah hari Monthly award.


Berikutan dengan pengaktifan Fifiey di blog semenjak dua minggu ini walaupun hakikatnya telah lama Fifiey daftar namun baru berpeluang untuk menumpukan perhatian kepada penulisan di blog ini. Untuk pengetahuan semua Fifiey akan pilih setiap blog yang Fififey follow yang Fifiey rasa patut dan layak untuk menerima anugerah bagi setiap kategori yang ditampilkan pada setiap bulan. Jadi pesan Fifiey untuk para blogger yang lain harus bersiap sedia dengan apa jua ciri-ciri mahupun kriteria yang menepati setiap apa para pembaca mahu. Maka dengan itu, dengan mudahlah Fifiey ingin memberi penganugerahan berdasarkan keistimewaan blog kalian masing-masing.


Namun, pada kali ini Fifiey telah menyediakan WONDERFUL PERSON AWARD
Mengapa memberi penganugerahan tersebut? Bukan sahaja beliau menampilkan info tentang cara-cara berblogging dengan baik namun beliau banyak memberi tutorial kepada Fifiey secara langsung mahupun sekadar melalui post-post nya di blog. Dengan ini, membantu sedikit sebanyak pengetahuan Fifiey dari segi ber'blogging' dengan lebih baik. Dengan hanya sekadar sepatah pertanyaan beliau akan terus menerangkan secara langsung untuk tutorial blog ini. Fifiey amat menghargai itu, Diharap ada lagi rakan-rakan blogger yang boleh berkongsi idea tentang apa jua ilmu yang kalian ada:)


CONGRATULATION!!!

Sekalung ucapan tahniah kepada admin Blog ifatasya.blogspot.com iaitu Cik Tasya yang sangat baik hati yang telah memberi banyak tunjuk ajar serta tutorial secara langsung mahupun tidak langsung. Jasa anda akan dikenang. Terima kasih atas sebarang idea dan pendapat serta tunjuk ajar yang diberikan kepaa Fifiey serta sumbangan masa yang telah Ifa sumbangkan. Bagi anda yang inginkan the next award siap bersiap sedia dengan semua ciri dan persediaan kerana Fifiey sekali lagi menyatakan suka yang natural. Jadi kalau bagitahu tema awal-awal award apa yang mahu ditampilkan, maka tidaklah ia menjadi suatu yang natural. Ok guys, good luck. Hope the next award be yours!!! 


Berkenaan terma dan syarat yang telah Fifiey sediakan adalah seperti-seperti berikut :-
  • Terbuka kepada semua blogger yang Fifiey Follow atau yang Follow fifiey.
  • Usia dan status anda untuk mendapatkan award ini adalah bebas.
  • Tidak kira warganegara mahupun agama .
  • Blog haruslah melengkapi ciri-ciri seorang blogger yang berinovasi, kreatif, serta pemikiran luas yang mana itu semua Fifiey akan nilai sendiri.
  • Anda harus menampilkan tatasusila dan tataetika ber'blogging' dengan baik.
  • Bagi anda yang mendapat award, sila bahaskan satu topik mengenai award yang anda terima terbabit.
  • Anda boleh meletakkan award di siebar page anda.
Let's hope the next award will be yours!!!!Lots of love, 
2 comments:

♥ifa tasya♥ said...

wow!!!!
thanx a lot fifie!!!!
ifa akan buat secepat mungkin ok!!!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ok ifa..no worries..fifiey setia menunggu...hahakz:)
nyway thanks byk ajar tau,,:)

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails