Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Saturday, July 24, 2010

TAG & AWARD FROM MJ@THIS IS MY TALE BLOG;-D

HYE DAN SALAM TAG & AWARD =D


Hye, rindu FLM tak? Dah lama kan tak menulis (padahal baru 2 hari):) FLM rindu nak menulis panjang-panjang tapi waktu dan keadaan begitu tidak mengizikan since i have lots of job and activities around me yang sangat melelahkan;) cerita punya cerita hari ini weekend kan? So, apa yang kalian di luar sana lakukan? Adakah ini waktu anda berkumpul bersama keluarga? Atau mungkin ada di antara anda yang melncong ke sana ke mari. Ada juga yang sedang bersantai bersama teman-teman untuk merehatkan minda dari sibuk belajar di sekolah. Well, apapun yang kalian lakukan, i hope u'll get the best time with ur beloved friends and family:)


Ok sebenaarnya tujuan FLM melungkan sedikit waktu sekitar 10 minit meyibukkan jari jemari untuk menaip-naip di keyboard ni adalah untuk meng war warkan bahawa dua hari lepas (kalau tak silap) di shoutbox FLM telah di postkan oleh Cik Maryamm Jamilah untuk menerima award dari beliau. wah, ingatkan musim award ni sudah berhenti, namun masih ada lagi yang sudi menyebarkan award ini. Terima kasih banyak-banyak kerana bagi Interestin Blog Award ini. Bagi FLM, Flm memang tak memenuhi ciri-ciri seperti top bloggers yang lain, bahkan FLm sendiri banyak belajar daripda tutorial blog untuk mempelajari sedikit sebanyak tentang blog. Rakan- rakan blogger juga banyak membantu FLM dalam mempromosikan blog ini. Terima kasih buat u all semua:) Jasa anda sangat dikenang. Di bawah ini Flm telah sediakan banner award tersebut dan juga beberapa lagi soalan-soalan yang perlu FLM jawab bagi memenuhi syaratnya.








http://2.bp.blogspot.com/_h7mQLLSWJgw/TEfWgRG_B1I/AAAAAAAAAss/nqUNquLJNxE/s1600/award_interesting.jpg
CIK MJ

Inilah award yang FLM terima.. Wah happy nya. Rasa macam artist dapat award. Haha. ups maaf terlebih kata;)



Ucap terima kasih dan link kat insan yang tag kat kita:
ok ok..First of all , FLM nak ucap bebanyak terima kasih buat Cik Mj sebab dah bagi Tag FLM award ini;) Sangat-sangat mengahargainya. Namun, mohon maaf juga sebab Fifiey mengambil masa 2 hari to publish it.;)  



Tag 15 orang blogger yang anda pikirkan olalala tropika:
Wah banyak nya:(  3 orang sudah la ye. Haha, next time FLM buat pesta award. Haa, masa tu 100 orang pun FLM bagi-bagi award taww^_^

Bagitau insan-insan yang bertuah ni menerusi chatbox dorang:
Dalam proses..:) wait and see..


Nyatakan 7 perkara tentang diri sendiri
  1. Berani mencuba
  2. Suka yang cantik dan kemas
  3. Ke arah untuk menjadi seorang yang kreatif
  4. Banyak cakap
  5. Knowledgeable and try to be as smart as can
  6. Positive thinking
  7. A food lover;)

yeay, FLM dah selesai jawab tag dari Miss Mj. tengkiyuu tengkiyuu..Nanti kalau sape sape nak bagi award lagi, silakan, silakan. Walaupun FLM tau blog FLM biasa-biasa je, namun, inilah ruangan FLM untuk menulis mahupun menconteng apa sahaja yang FLM suka.:)




SALAM MESRA AWARD,






10 comments:

AkuChumel said...

hey fifi.buat ape je hari ni.datink bukan..?haha..
peh macam artis suda.
food lover..?haha sama sama..!!
boleh ganti sabrina utk jalan jalan cari makan ni.haha

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@iqa: hey iqa iqa..ha'ah..datink dgn pemly kat umah:p hahahha..wah mestila mestilaaaaa..nk jadii host makan2 nanti boleh tumpang mkn sama;) nk join??hahhaha

Khairunnisa' said...

Fifiey, di sana popular dengan Beng Beng ke? I'm not really sure what its called.

But my friend sanggup pergi Bandung semata-mata ingin cari snacks ni. I wonder what it's looks like.

Kamu tahu apa benda tu?

Aidi-Safuan said...

tak tag aidi-safuan pon! :(

Aril Lanang said...

tinggal jejak 1st time sini :-)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@kak nisa:beng beng...i'm really love it..irt just like a choc snack yg ada nuts juga:) best la..around 1000rp=30 cents...

@aidi:haha..nnt fifiey tag kan di laiin waktuu ye;) promise promise^_^

@aril-lanang:thanks tinggal jejak anda..

Shiela Latif said...

congratez fiffiey... :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@kak shiela: thanks kak:)

sweetie2010.blogspot said...

Terima kasih kerna sudi memberi award itu buat Kak Sweetie dan mubarak juga buat kamu ya.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@kak sweetie:u r welcome kak..fifiey suka baca pengajaran dr cerita akak;)

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails