Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Saturday, July 31, 2010

HAPPY BIRTHDAY PUTRA EEDY MEGA=)

SALAM RINDU SERTA DOA SEMPENA ULANGTAHUN PUTRA EEDY MEGA YANG KE 26



Di Bandung pada April lepas. ;) (Abby tidak bermaya sebab dia baru bangun tidur:D)






Salam pembuka bicara setelah lama menghilang diri dan lenyap dari muka blog FLM. Haha, bukan hilang sebab kena culik, namun sedikit sibuk dengan arus semasa (walaupun BUKAN artis.):D Rindu FLM tak? wah, tengok-tengok FLM dah lama ya tak update blog ni, so, buat teman-teman semua, yang FLM tak sempat balas chat kalian di chatbox tu, akan FLM balas sekiranya ada waktu terluang. Don't worry, kita akan sentiasa berhubung. FLM begitu ketinggalan stories dari kalian semua, so, dari sehari ke sehari FLM akan cuba ambil waktu dan update stories korang. Mesti syok punya baca.


Ok, kalian mesti tertanya-tanya apa kaitan foto di atas dengan title yang FLM berikan pada entry kali ini?? Tertanya-tanya tak? So, bagi menjawab pertanyaan ataupun teka-teki yang berlegar-legar di fikiran u all ni, sebenarnya Putra Eedy Mega, abang sulong kami.Baru sahaja mencecah 26 pada tanggal 29 julai 2010. Since he stayed far away from us, so, dia celebrate sendiri. we here, just talk via a call, then wish him "HAPPY BIRTHDAY". Sudah agak tua, namun belum punya cewe..hehe.So, siapa nak, sila sila call di number berikut:+60193567884. lamatnya tekan tekan tak dapat. Nak cuba call lagi??sila sila catat nombor seterusnya versi indonesia: +68528733324. Haa? dah cuba? Tapi tetap tak dapat?hurm=_= Sebenarnya FLM tipu je la.tu nombor olok-olok je. Jangan percaya;) So dah tau PUTRA EEDY MEGA yang mana satu? ala, yang tinggi tak ubah seperti hero hindustan, hensem jugak la, yang penting muka tak macam jambu, lelaki sejati, baik hati, tak kedekut, friendly dengan semua spesies manusia.hahahhahaha..( kredit untuk bro eedy sbb i puji dia di blog ni, harap-harap nanti jumpa boleh dia belanja makan besar)


Nak tengok foto dia yang lebih jelas? Ok-Ok nanti FLM letak kat bawah ni ehh;)



Birthday Boy. Happy 26th Belated Birthday. Sudahh tuhaa^_^
Kabur? Nak lebih terang? Ala, di laptop ni penuh dengan gambar-gambar budak comel je. So, he's not including as "budak comel" haha...Nak gambar jelas beliau, ada di tepi tu (sidebar) . So, sila-silalah cari sendiri


Doa dari kami:
~Moga sihat-sihat selalu
~kenang kami dalam doamu
~Dapat rezeki banyak-banyak
~Lebih bertanggungjawab
~Makin ensem
~Makin baik hati
~Makin boros supaya dapat selalu belanja makan
~Cepat dapat jodoh yang baik
~Semoga dapat seperti apa yang dihajatkan dan dicita-citakan.






SALAM ULANGTAHUN BUAT PUTRA EEDY MEGA,



12 comments:

Khairunnisa' said...

Aww, Abang kamu sangat *cough* (haha)

Happy birthday to the boy! Semoga dia dan juga kalian dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki oleh Allah SWT.

- Nisa

AkuChumel said...

yea...!!!happy birthday utk dia.haha..semoga cepat2 tua lagi :P
huhu..jgn ckp mcm tu fifi.huhu
ceh..patutla try call xdpt :P
imy la..!!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@kak nisa:haha...well, tgk la..abg sape kn...hahahhaha... amin amin amin..klo byuk rezeki boleh belanja macam2 kn??haha

@iqa:hey miss u gurl..lama tak dgr kabar..how r u?/well, nnt disampaikan ucapnnya to my big brother....try call??haha...smpai bila pun tak berjaya..kehkehkeh^_^

Khairunnisa' said...

Haha, like brothers, like sisters (ada ke statement tu?) But yeah, bertuahnya awak. Ada Abang, Kakak and Adik. Perfect siblings.

Betul3x. Minta kat dia macam-macam ya? :D

- Nisa

Nitaf Haliqa Launa said...

hey hey thx 4 visiting my blog. blog u pon nice ok. (:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@kak nisa:tak pe kdg2 perlu ada statement or rekaan idiom sendri...haha
ha'ah..sering mintak macam2...untung takdek isteri lg, klo ada isteri haha, ssh dah nk mintak2:p hahahha

@nitaf haliqa lauqa:well dear..thanks too ya;)keep in touch...

Hamzah Ian said...

hehe...

~AmyLiana8886~ said...

happy besday tuk abg fifi..belum ada cewe? blh isi borang tak? hihi..gurau je..smoga baik2 aja untuk dia n tuk fifi jugak..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@kak amy:haha..sila sila..ambil borang, nnt fifiey sediakan..isi penuh ye...hahahahha...(mcm berniaga manusia plak) gurau je..hikhik^_^... amin ats doanya..terima kasih kak amy...

Puan nadxoxo said...

Hi Fifiey! Thx jenguk blog Kak Nad :)

Happy birthday to ur brother! Semoga dia cepat dapat cewe :P

P/S: Suka tgk kamu lah, cantik & comel :)

sweetie2010.blogspot said...

Salam,

Waduh cewe indonesia ramai yang bagus juga deh. manis-manis manja gitu...Moga abg Fifiey cepat mendapat jodohnya. seorang gadis yg baik muslimah..

Happy belated birthday buatnya.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@ puan nadxoxo:its my pleasure sis..thanks jugak sbb dah ziarah page fifiey...sgt2 dihargai..well, terima kasih ats pujian..haha..u too la sis..manis..

@sweetie:ya, cewe indonesia byk seh yg manis...tp tetep juga ga caiir..hahahhaha
amiin ats doanya...nnt fifiey ksi tau abg eh...:) terima kasih kak sweety ats doanya...amin ya rabbalamin..

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails