Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Sunday, July 11, 2010

THE GREATEST AWARD BLOG FROM IFA TASYA


Hye Dan Salam Terima Award :)


Selamat pagi semua. Ops, bukan pagi sudah ini, tenyata sudah masuk siang ye. Cepatnya waktu berlalu tanpa menunggu kita. So apa kabar u all hari ini? Fififey alhamdulillah sihat walafiat.Pagi-pagi lagi saya telah berblogging dan alhamdulillah sukanya Fifiey dapat award lagi taw.Ini merupakan award kedua yang Fifiey terima. Terima kasih, Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan di atas segala kerjasama yang pernah anda hulurkkan buat Fifiey. Haha, ala-ala artis dapat award gitu. Tapi Fifiey rasa masih belum layak la, untuk dapat award ini sebab Fifiey masih baru di dunia blog ini. Tapi untuk menghargai pemberian Fifiey akan postkan tentang award ini supaya ia menjadi tatapan. Cewah..haha. Ok si pemberi award ni tidak lain tidak bukan adalah Cik Ifa Tasya yang telah banyak membantau saya juga sebelum ini dalam dunia blogger ini. Jasa anda sangat dikenang.!!!





 
 
 
 
1. Anda mesti memuji Si Pemberi award.

Ifa sayang, fifiey sangat-sangat mengahargai Ifa. Nanti kalau Fifiey nak bantuan suruh tutorial blog, Fifiey mintak tlg eh. Haha..Upahnya tunggu nanti kita boleh jumpa. hahahah^_^.. Anda sangat baik hati, Kreatif an Kritis.......Fifiey suka itu!!!

 
 
 
2. Sila beri award ini kpd 10 bloggers yg lain.

 
Maaf, kerana saya rasa 10 orang terlalu banyak, jadi saya telah memilih 3 bloggers sahaja. Harap maklum.


 
 
 
 
 
 
 
BUAT TAU!!!SEBAB BLOG KORANG MEMANG BEST!!

 
 
 
 
 
3. Anda mesti memberitahu kepada 10 blogger tadi.

untuk pengetahuan semua, haha, Fifiey telah memilih 3 bloggers sahaja dan Fifiey telah informkan kepada mereka-mereka berkenaan melalui shoutbox.So, harap anda-anda semua menghargai award yang Fifiey bagi tu. Korang memang best!!!

 
 
 
 
4. Bagaimana anda boleh digelar sebagai blog yang best, great.
 

Uiks, takkan nak nilai diri sendiri kot???  the person yang bagi award ni je yang boleh tolong terangkan sebab mengapa beliau memberi gelar blog ini sebagai blog yang best. Untuk keterangan lanjut haishhh harus tanya Cik Ifa laa:))
 
 
 
Ok guys setakat itu sahaja info pagi Ahad ni. Award tersebut akan Fifiey paparkan di sidebar nanti ye,bersiap dengan nama pemberi, tarikh menerima serta link terus ke blog si permberi itu:))until then guys. Wait for my new entry k!!!
 
 



Lots Of Love,


 
 

14 comments:

AiZ said...

memang fifiey layak.. ^__^





Aiz latest entry
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita
Facebook vs blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

aiz:haha..manedde layak..blogger bru bljr la..msih byk blom taww..aiz share2 laa ilmuu eh..haha:) thanks thnks..

AiZ said...

fifiey masih baru tapi dah nampak awsom.. ^__^ thats gud... aiz akan share ape yang aiz tahu.. ^__^




Aiz latest entry
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

mohd sasuke said...

hai fifiey...blog ni cambest gak...=)

Fakhrur Razi said...

hohoh congrts ;D
owh ak xjmper lak kau nyer cb x.x"
tenet ak lmbab sgt kot
huhu

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@aiz:haha..awesome?amboii lebey2 sudaa.haha..take,biase je..yg aiz punya mykkk myk cantekk auu..

@mohd sasuke:haha..thanks thnks..:)

@fakhrur razi:hey u,tq..tenet slow ke?sbar..haha..

AiZ said...

aiseh.. ^__^ fifiey sihat arini?



Aiz latest entry
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@aiz:alhamdulillah arini sihat laa sgt2..
haha..aiz aiz??sihat tak??

AiZ said...

hehe.. aiz still sihat.. alhamdullilah.. ^__^ ape aktiviti fifiey arini? ^__^




Aiz latest entry
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@aiz:hrini kn cuti..so, duk rumah ngadap lappy, blogging n facebooking la:) btw u can add me at fb tauu...sudaah kasi namanya td kn?? haha n the next activity ingt petang ni nk maiin badminton for riadah petang..:)

AiZ said...

orite.. nanti aiz add fifiey.. petang ni pun aiz nak jogging je.. ^__^ letih ngadap lappy lama-lama.. rase nak belasah somebody je.. ^__^ gagaga




Aiz latest entry
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@aiz:sbbr sbr:) jgn belasah fifiey sudaa^_^ haha..papepon nnt kita talkng2 d fb eh:))

AiZ said...

^__^
ok ^__^




Aiz latest entry
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

tahnia hdapat award.... :-0

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails