Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Friday, July 9, 2010

CUTE BLOGGER AWAR FROM CheQpPJoY:))

 CUTE BLOGGER AWARD FROM CheQpPJoY:)






1. Ape name blog nape letak nama 2?
-nama blog i ? i letak namanya ::FIFIEY LYCHEE MARATION:: .nak tau kenapa? haa,tunggu next entry eh nnt i akan ungkapkan sejarah di sebalik nama tu, tapi yang penting itu bukan nama sebenar i cuma memang nama panggilan FIFIEY itu sudah sejak dari azali. Wah,panjangnya i tulis.hikhik.sila sila sila..baca!!

 
2. Bila start buat blog?
- Bila? Kurang pasti tarikh sebenar tapi kalau tak silap daftar blog since bulan 4 haritu. Baru je la.:) Then mulai aktif dua minggu kebelakangan ini. I'm the new blogger yang masih dahaga akan ilmu.

 
3. Sape 1st follower?
- First yang follow I? Kalau tak salah Teacher Nurlina Isa, Sbp teacher yg jd follower pertama I..:))thanks thanks...

 
4. Ucapan khas untuk pemberi Arward?
Terima kasih Terima kasih. Nampak tak terima kasihh ni dua kali? Tandanya bersungguh sungguh taww ucap ni. First time tauu fifi terima award dari blogger. Terima kasih yang tak terhingga ditujukan khas buat CIK FIFY/CHQPPJOY yang telah memberi award yang begituu bermakna. Apa tak nya bermakna, ye la sebab ini kan first time dapat, so patut bangga.haha..nantii bagii lagi eh:)) baik sangat cik fify ni. Eh nama kita sama la:) ekekekkeke..fifiey 1, Fify 2 k!!! chiilll:D

 


5. Lastly, 9 org cute yang ak nak tag?
 Ades, banyak bebenoo??ala,tiga orang cukup laa eh??hahaha..peace..3 org je,bru cute miut...:))ok ..







cepat cepat cepat. kepada nama yang di tag itu, sila ambil award ni tau. Berharga tu...:D




Lots of love,






8 comments:

AngahSayang2314 said...

wah... cute la u punya blog... angah singgah sini...


i follow uuuu

NIDA SYUHAILA said...

thanks 4 da award..
nanti kak ella publish k :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@angahsayang:hehe..mekaseh yepp...nnt fifi singgah angah punya blog...n follow sekali..
@kak ella:ok ok..u r most welcome..hikhik^_^

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said...

wahhhh..tahniah.....
dpt aword...

tapi cntik blog anda...

org ye pon cntik gak...hahah
gurau je..jgn marah

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

terima kasih mr.mappie..:)

CheQ PP JoY said...

hehe..nice2..thnx sbb sudi wat award ni..name kite mmg same la...huhu

~AmyLiana8886~ said...

comelnya fifi nie..tahniah dpt award..akak dh dpt dh award nie..hiihi..

kenpa fifi nya atah tu byk sgt gambar2..ingatkan entry xde td..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@fify:haha..tu la pasai..nama sma..kaget tgk..haha
@kakamyliana:hikhik..la post bwh byk..byk ke gmbr kat ats?/dush,kna delete la nii klo byk2 sgt..haha..
nyway time kasiih...

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails