Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Sunday, July 11, 2010

Contest Mata Menawan by Nur Fatin Fatihah

Hye Dan Salam Penceritaan Mood Of The Day Of 
Fifiey Lychee Maration


Hye dan salam sejahtera, semoga kalian semua para blogger sekalian baik-baik sahaja sihat walafiat. Fifiey sakit perut, tapi alhamdulillah sudah ok sekarang:) Well, tadi sewaktu ke page blogger lain nie, ada ternampak suatu contest yang sangat menark untuk follow. So, Fifiey pun terasa nak follow jugak la.:) Di bawah ni Fifiey akan terangkan beberapa perkara yang menepati kehendak penganjur contest tersebut. Antaranya adalah:

 


 
 
CONTES MATA MENAWAN DIANJURKAN OLEH CIK FATIN FATIHAH
 Banner contest yang harus diletak di sidebar serta di postkan di laman entry tentang contest ini:)






Syarat-syarat penyertaan :)

1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)3. pastikan 1 gambar je taw..4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.8. Selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)


 
Hadiah


pemenang mata menawan: * akan dapat 1 pasang contactlens made in korea yang tahan 1 tahun dan pemenang akan decide sendiri nak contactlens warna apa..(fatin akan contact dgn pemenang kalau dia ada rabun fatin akan bagi dia contactlens yg ada power)
*akan dapat hadiah misteri yang boleh mencantikkan mata.


referral terbanyak: akan dapat hadiah misteri dari fatin.(hadiah yang boleh mencantikkan mata)




Ok guys, selamat join contest ni. Good luck to all the contestants:)

:
:
:
:
:
:
:
Ini dia gambar yang fifiey sertakan untuk contest mata menawan ni.
Mengikut perkiraan Fifiey, rasanya sudah menepati syarat-syarat di atas.


Erk, just a simple candid pic, tapi i think i nak msukkan foto ini jugak:)
Ok guys, sesiapa yang join, ajak lagi yang lain join ye, biar ramai-ramai kita serbu contest ni:)
Goodluck to all:)



Di sini, i nak tag dua orang:
Ella sipurple





Lots Of Love,




12 comments:

suhaisweet said...

Dropping here..Very nice friend..My special for u.. Check it Out!

Shiela Latif said...

salam fiffy...good luck k :)

mesti boleh menang nie sebab mata fiffy memang cantik!!... :)

syahira ariff said...

comel mata sis tu
senyuman pun menawan
gud luck tau
=]

notti netti said...

wah, cantik..tak sangka umur 17.....anyway, goodluck!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

thanks to all, sisters n bro for wishing me luck. May God bless all of u :)
thanks again:)
amiin...

AiZ said...

gud luck ^__^

AiZ said...

ur eyes memang menawan.. but ur smile lagi menawan.. =__=" join contest mane satu ni.. ^__^




Aiz latest entry
Trik iklan mangga Ad yang aiz guna
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@aiz:haha,aiz..tatau la contest mna satu..maiin2 plih je...haha..nyway thanks ek:)moga hari ni hari ceria buat aiz:)

AiZ said...

i wish the same to u too ^__^ all the best...

Mah@mahu said...

mata cantik menawan "awak tak perlukan saya" hehehehe....

sweetie2010.blogspot said...

Salam,

Kak sweetie ziarah lagi sini,

mata melirik senyum simpul, well, good luck ya

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hye kak sweety:) haha..singgah la slalu..tak kesah..well,insyaallah..amin..haha..
thanks ye..

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails