Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Sunday, July 4, 2010

AKIBAT KEKALAHAN ARGENTINA DI TANGAN GERMAN 4-0

Hye Dan Salam Blogger,



Iklan sebentar sementara menunggu bola berlangsung kembali:)



Sudah tidak ada apa yang perlu dibicarakan lagi,
Argentina yang I sokong semalam sudah kalah,
Di tangan German 4-0,



I tak follow bola...
Tapi 
Semalam terniat nak follow,
Then Ter'sokong' Argentina,
Ops boleh ke ayat menggunakan perkataan 'ter',
 Kira boleh la ye:)



Sudah-sudahlah......
Tak payah nak condemn penyokong Argentina,
Bukan kita atau dia yang main,
Pemain pasukan lah yang main,
So Anak Cik Kiah, Cik Minah, Cik Zenab, Cik Bedah,
Tolong diam.






Pulang dengan kekalahan yang tidak bermaruah..kenapa I cakap tak bermaruah?sebab no goal at all yang boleh mereka sumbangkan or in other word 0 goal...






Bangga dengan mengalahkan Argentina 4-0




Nanti korang follow la the next team lawan eh,
Agak-agak Cik Fifiey Lychee Maration lah kan,
Yang akan ke peringkat akhir adalah.....
German-Spain kot...



Ops..
Jangan terlalu terikat dengan mulut Cik Fifiey Lychee Maration,
Sebab ini hanya jangkaan,
Dan selalunya tekaan I melesat..haha..
Contohnya macam semalam...
Tup-Tap Tup-Tap..
Argentina kalah...




Ramai yang serbu I di laman Facebook tau..
Ucap kekalahan Argentina.
Hey guys,
Apa kaitan I dgn Argentina?
Mentang-mentang I cakap for last night,
I sokong Argentina,
It doesn't mean i play for them.
Hampeh laa korang.



Pergh,
Sampai ada yang nak buat kenduri makan-makan woo,
Sambut kemenangan German,
Ape kes?
Naseb baek la tak buat solat hajat supaya german  menang..
Kalau ada yang melakukan hal tersebut,
kembalilah ke pangkal jalan.
haha:D




Macam-macam I dengar, Kutukan, Hinaan dan Cacian untuk pasukan Argentina,Di laman Facebook.
Ade yang cakap Argentina sebagai main macam ANJINGBETINA
Ade yang cakap main macam Kucing main ikan goreng,
Ade yang cakap lagi seperti Deutch and Dutch...
Argentina and Brazil - both of u out 
ayam je angentina ne...baek xyah maen td..wt malu je klah 4_0.....
German menang sekali pun , aku tetap tension , besok math nak jawab hape
 4-0?!!!! ape ni?!!!! balik awal pulok argentina.
SIHAN 4 - 0 tanpa balazzzzzzzzzzz
Apa bunyiku, JERMAN kan yg menang!!hahahaha.. bye2 argentina bontok!
argentina mengalami nasib yg same macam brazil..negara2 besau suda terkeluar dari world cup. go german goal!
maradona dah tak zaman lah!!!!
selamat!!!!!!argentina out!!outside!





Tamat sudah celoteh Cik Fifiey Lychee Maration untuk review semalam punya story:)
Maaf atas bahasa yang kurang sopan,
Bukan untuk menggalakkan namun untuk menasihati,
Para Fanatik FIFA WORLD CUP,
Agar tetap menggunakan akal waras,
Dalam menggunakan kata-kata yang waras juga,
Jangan melafazkan dengan terlalu emosi,
Tiaa kaitan antara yang hidup dan yang mati,
Jumpa lagi di lain waktu, di lain hari, di lain masa.
bubye dan salam:)






the best memorized of FIFA WORLD CUP 2010,


5 comments:

Nabiel said...

huhu~
argentina mcm kne pukau jek~
maen xbtui..adehhh~
xde luck~
hrp spain dpt tmpaskn german!hehehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

tu la pasai;( hahaha..tp lucu laa..dorg player,tp kita2 plak yang kecoh..spain ok ke??i don't really know pasal dunia bola ni..:)

JaNe @ JyNs said...

isshhkk
knpa laa kutuk Argentina tu..
hah sru durg yg kutuk Argentine tu turun padang men bola. huh!
Peace >__<V

RafikJahat said...

disebabkan you sokong Argentina, tak nak belanja you. haha.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

@jane:u r rite..jgn keco2 kn..maluu je..btulkan pemainn bola mesia dulu bru la condemn yg luar..haha

@rafik:amboiii..mna tauu hah i suka mkn?wakakkakakka...ups i tak sokong, tpi "ter"sokong...haha

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails