Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Thursday, June 24, 2010

Raut Wajahku Dalam Jangka Waktu 20 Tahun Bakal Datang...

semua orang tak nak tua 
semua orang nak muda
semua orang tak nak berkedut@berkeriput 
semua orang nak kekal cantik.....

 semua orang mau tampil bergaya...


WALAUPUN USIA MENINGKAT TUA 

-Pernah tak korang bayangkan bagaimana raut wajah korang semua dalam jarak masa 10 atau 20 tahun bakal datang???
-Pernah tak korang rasakan betapa tuanya korang pada masa akan  datang?
-Dan bagaimana dengan penampilan korang?

let's check out Mr.Raja Sazali's family in 20 years time to be...:))

&

U can see the differenciate between now and "WE ARE" ten years in time

starting from ayahanda:


20 years in time that means this picture will show abah at the age of him around 71:)..overall,i think still look young as now..lol:D

now,bonda's turn:

 i can't believe this gonna be with my mom..lol:D.. she's getting too old whereas mom will be at the age of 64 at this moment(younger than mummy)..no no no..that's not true..:D


what about bro eedy?:


Unpredictable..kenapa abg eedy looks older than abah???he's at this moment will be 46..:) 

Inikah Putri Anis 20 Tahun Nanti?:


kakak putri anis.tetap jelita walaupun usia paa masa ni bakal meningkat 44 tahun..^_^..haha 



 Bro Putra Hussin 20 Tahun Akan Datang:


Mungkin kelihatan tetap hensem macam sekarang walaupun pada usia waktu ini mungkin sudah menjangkau 40-an:)



Macam tak percaya.Adakah ini diriku 20 tahun nanti?:


ni la aku. keliatan sgt tua..Padahal masa ni bakal menjelang usiaku 37..blom sampai 40 muka dah keriput..biar betol(".) =_=

Arisha?Is it true u? 


Betulke nii??macam tidak boleh dipercayai.Pada ketika ini bakal berusia34 tahun...still young,tapii sudah ada keriput?tak logik! 

Last But Not Least,Abby!: 


Ni abby..but u look too old la sedangkan umur pada masa ni dijangka baru menjangkau 28 taun..belom lagi masuk 30-an muka seperti 40-an sudaa..haha..memang kompem editting 20years.com ni tak boleh dipercayai..huahuahua... 


kesimpulannya: 
-IN20YEARS.COM memang kreatif tapi tiak menepati jangkaan sebenar.
-Almaklum,ciptaan sebenar Tuhan lebih sempurna.
-So,jangan salahkan  IN20YEARS.COM:)

*salam dan hye semua blogger blogger yang sangat i kasihi.haha..bru nak kasi salam and say hye..maaf..biasala..pendahuluan kena unik barula writing tu jadi best..n so with my post for today..harap korang really enjoy looking for those bad pictures of ours yang mungkin 20 tahun akan datang,itulah rupaku..haha..tetap cantik kn walaupun daa tua..overall,tak boleh percaya sgt engan unsur teknologi kerana i sangat pasti dan yakin kejadian tuhan adalah sebaik baik kejadian yang ada.So,sentiasalah mensyukuri:))thanks guys sudii baca my entry for today..nanti i share anything else ya..:)


love to share,

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails