Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Wednesday, June 23, 2010

HAPPY FATHER'S DAY

Sudah lama tidak bersua di laman blog. Rindu juga rasa di hati untuk mengadap laptop dan menulis apa yang rasa di hati serta berkongsi sedikit sebanyak yang terjadi mahupun sumbangan idea dari saya mengenai apa jua:) wah,skima tak ayat??haha..haa,menghilang diriku sejenak di alam maya bukan berarti luput juga cerita diariku.Banyak yang ingin dikongsi bersama namun apakan daya sering terhalang oleh kekangan masa.Menginjak di bumi bertuah tanah kelahiran amatlah menggembirakan hati.Namun,story tentang tu,tangguh kan niat dulu untuk bercerita namun ku teruskan niat untuk menulis sedikit warkah tentang seorang ABAH yang telah mendewasakan anak-anaknya semua.Bersempena dan bertepatan juga dengan sambutan hari bapa pada hari ini iaitu tanggal 20 Jun 2010.Abah atau nama sebenar Raja Sazali Raja Hassan dilahirkan di Perak,Malaysia pada 14 April 1958.Detailnya ada di penceritaan Hari Ibu kemaren..:))..harap anda follow yg tu dulu before follow cerita ini:)

happy father's day abah..you are my miracle
dad,you bring me to a world that i never know how precious it was,u
gave me knowledgement,experience,superb siblings and mom,that i'll
never forget until the end of my life.....till
my death,i love u,abah..thanks abah...
ni la antara bait-bait ayat yang i postkan di fb waktu hari bapa kemaren..haduhyaiy...memang la jauh2 semua..my sis in aceh,ada yg di jakarta,malaysia...semuanya berasingan.so yang mana ada je la yang sambut... oleh kerana lappy yang i guna sekarang ni tak banyak sangat gambar,then i upload to u all yg ada di lappy ni je la ye..sorry for incompliment..:(


Abah..berada di 3 dari kanan foto..berbaju kemeja batik berwarna coklat..:)itulah sosok seorang abah yang mempunyai anak2 yang super"kow" n mendapat isteri yang super"wow"..haha..genetik bonda dan ayahanda maka lahirlah kami yang cantik,bijak dan berwawasan..haha(puji diri sendiri)

Our wish to u abah:
-Moga tercapai segala niat yang terpendam
-Moga sihat walafiat sentiasa
-Moga berbahagia bersama kami
-Moga dilimpahi rezeki melimpah ruah
-Moga mendapat keturunan yang baik2
-Moga kekal bersama bonda hingga akhir hayat
-Moga dikurniai restu dan rahmat dari Yang Maha Kuasa atas segala aktivitas yang dilakukan
-Moga lancar perjalanan hidup dunia akhirat


Amin,Ya Robbalalamin....




Album Koleksi Abah




Haha...aku suka tengok picture ni..pic ni dicapture oleh si bongsu yang cilik iaitu abby ebot..haha...abah tengah ketawa berdahak-dahak..gelak apa tuu????


Dalam suatu persidangan.....abah berkacamata...


Time to talk....


Bersama Sultan Kutai Kartanegara,Kalimantan.


With beloved wife:)muaccccccccccchhhhhh..haha


Sekeluarga berfoto bersama Sultan dan Permaisuri Kutai Kartanegara


* maaf kerana tidak dapat menyediakan banyak foto kerana laptop yang i guna sekarang sememangnya tidak banyak foto...harap maklum..

http://fifieylycheemaration.blogspot.com

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails