Followers

BLOG STATUS UPDATE

~ 2015; Time to achieve many things, being someone's special, loved by everyone!


Thursday, May 20, 2010

MR.POET>FINDING OUT WHO WAS HIM!!!!

 Terjah dengan dunia puisi>milik siapakah itu???
      
    Bertemu lagi kita di hari baru,tanggal baru dan cerita baru dan topik yang mungkin anda boleh jadikan contoh ataupun panduan untuk mengejar cewe atau pun perempuan yang anda minati..haha,but its not for me because i'm not that type of romantic girl. Sekadar berkongsi maklumat. Ok poems ni aku dapat,ops aku curi dengan izin tuan yg suka berpuisi.  Kerana terlalu banyak post2nya tentang puisi aku pun teringat kat blog dan dapatlah ilham nak msukkan puisi tu di blog aku ni. So, aku tanpa segan silu mintak izin die untuk aku  copy semua puisi die tu(die buat sendri + yang dicopy jg). dan msukkan ke entry ni:) As die cakap ok, then aku pun terus on dengan niat aku tu. Korang nak tau tak siapa orang tu??mungkin kembar kepada William Shakespeare kot.hahahaha..biarlah rahsia buat sementara waku ok. Harap para pembaca blog sekalian sihat walafiat  di hari yang panas terik sambil menikmati keindahan puisi tu..Kalau di sini la.Tak tau la kalau-kalau di tempat korang tuh hujan ke,panas ke.:D..Lucu tak kalau aku cakap pasal mende ni petang-petang/sore-sore yang membosankan selain menghadap buku di sebelah???haha..apa-apapun enjoy je la k.:) walaupun hakikatnya mengantuk bener deh gw..ahahaha

 William Shakespeare
A poet & playwright i love most

   Sesetengah orang berpendapat puisi adalah "seni" dalam mengolahkan suatu kata-kata indah namun ada juga yang berpendapat bahawasanya puisi itu "kuno".Tapi pada pandangan mata kasar dan fikiran halus aku, memang la puisi itu seni tetapi terserah kita juga bagaimana menilai puisi tersebut kerana puisi bukan satu bahagian sahaja namn banyak bahagiannya. Ada puisi tentang negara, keluarga, cinta, kehidupan, alam semesta dan lain-lain lagi. Namun mungkin orang yang menganggap puisi itu kuno adalah orang yang  buta seni mahupun tidak berfikiran luas.Mungkin juga ada yang mengatakan puisi adalah bahasa basi yang dilontarkan para penagih cinta. Terserah kepada persepsi masing-masing dan keadaan individu bagaimana cara mereka menafsir di atas sesuatu puisi yang mereka baca mahupun dengar. Tapi satu je yang aku nak bagitahu, ramai tau tokoh sasterawan negara yang suka berpuisi dan ada di antara mereka sampai ke dunia.. so patut bangga kerana dengan puisi dapat mengungkap rasa, dengan puisi dapat melahirkan nada, dan dengan puisi semangat dapat dibangkitkan. Lihat aj puisi Hang Tuah, Sampai ke mana-mana tersebar malah orang luar juga dapat mengenali sejarah  kita melalui puisi yang dicipta.Bagi aku, tujuan aku post kan entry puisi-puisi ni adalah untuk berkongsi kawan aku punye puisi dengan korang.. Kira cam promote ah.haha. Jangan korang cakap aku jiwang or ape, takde niat lain di sebalik itu ok.haha..sekadar berkongsi maklumat.Bak kata orang, sharing is caring.so why not we share what we have....D bawah ni antara beberapa poems yang aku cakap aku copy dari mr.poet tuu..:)


poems & poems>mr.poet


 

What is this feeling I have?
I seem to love you
But other times I seem to loathe you

I can't be without you
...Or maybe just without anyone
I think about you all the time
But why do I have this feeling?

I long for your voice
And I would die to hear your laugh
But is this love
Or merely lust?




 

i hear your voice,

and i can see your face,

your not here
...
but your all over the place

i want you here

i want you with me

but your far away

across the sea

i miss your touch,

and i miss your kiss

miss everything

that there is to miss....




   

i wrote your name in the sky but the wind blew it away,
i wrote your name in the sand but the waves washed it away,
i wrote your name in my heart and forever it will stay ....



 

It's wrong to love me, for my love belongs to someone dearly. I can't control how you feel but i'm telling you now i'm for real. When i said was true, i can never love you the way you deserve to be loved. I care for you thats all i can do.

 


 

thinking of you today

missing you tommorow

remembering you always
...
loving you forever..



 

When the time comes I can't smile anymore, don't worry about me, I know what to do. I'll just stare at one corner and think of you. No one else could make me happy like the way you do.





as my heart grew hope in u

u droped my spirt down

telling me u just wanted
...
to be friend

broke my heart in 2

my bright blue skies crumble
as ur figur fade awy

the end of my hope 2
be with u came along that day

now that u broke my heart

im sinking in my pian

& now my skies dark

like my empty black heart

and now that u left me alone

i have to say that u will regret

the day u tore me apart

 


 

we met by change and
turned into friends
and now our destiny
keep us close to each
other making our
...friendship grow more
with the passing time
u are a friend for lifetime!!!




I loved you more than I have ever known Those starry eyes Those tender lips You made my heart melt Then boil into a roaring fire I now know What my eyes could not see You are the only one that is for me Many nights those tears flew Being myself without anyone Anyone to care about the thoughts Looking at the sky and kno......wing Many mistakes I had Many mistakes I have had..




 

You knew what i felt
you knew what YOU felt
and still you decide to stay
until the day, which is today.
You broke my heart and still
...i love you....why couldnt you
be honest?
if i woul guess, i would say
you were scared, scared of loving me
back instead you pushed me away
IS THAT WHAT I GET...FOR LOVING AND CARING FOR SOMEONE SO MUCH??

you know i love you I just wanna know

do YOU LOVE ME??



 

I thought you knew
I wanted to be with youLike alwayz i was wrong
And i waited so long
Or maybe you just didnt like me
Dont worry i see
...I fell for all your tricks
Like a ton of bricks
But im still waitin for dat day
When you want me to stay
I'll sit real close
But then you'll know
I LOVE YOU FOREVER
BUT WILL NEVER BE TOGETHER...




 

 I can’t live without
All I think about
All I want is you
You’re all I dream about
I can’t live without
...All I want is you..



 

 

What do you want from me?

Do you want my love?

Or do you want my friendship?
...
You confuse me through what you say

You say you love me

But don't seem to care

Why don't we just be friends?

Nothing more

Nothing less

Perhaps you still have feelings for me

But why don't you show them?

Why must you hurt me this way?

I still love you

But I just want to know

Do you feel the same?

 




 

Friends that watch your back
Friends that play with your heart
All act the same from the start
Before you know it some disappear
Others stay beside you for life
...Those are the friends
The best friends...






I only wanted you, But now you’re gone, I only loved you, Because I thought you were the one, I guess I was wrong but life goes on, I didn’t want to lose you but now you’re gone...





Aku disini dan menunggu
Diam tanpa dirimu
Kau tahu ku tak bisa
Beranjak terbang dan melayang
tanpa diri mu ku tak bisa dan kembalilah




A thousand words couldn’t bring you back, I know because I tried. Neither could a thousand tears, I know because I cried. You left behind a broken heart, and happy memories too, but I never wanted memories, I only wanted you.





I couldn’t belive i was so lucky. Everytime i saw you i got a funny feeling that i’ve never felt before. I wanted to feel tht feeling 4ever. I wanted to be with you forever. I never wanted to loose u. But i guess u didn’t feel the same way.....





I hate the way you treated me I hate what you did to me When you laughed at what I asked When you weren't there when I passed I loved you more than anything I loved that you thought the same thing You made me feel like I was in heaven You now have me seeking a safe haven






What is this feeling I have? I seem to love you But other times I seem to loathe you I can't be without you Or maybe just without anyone I think about you all the time But why do I have this feeling? I long for your voice And I would die to hear your laugh But is this love Or merely lust?





my breath is your breath,my love is your love...




 nak tau tak siapa sebenarnya mr.poet yang aku kasi tau korang kat atas tu???
nak bagitau ke tak nak???nak bagitau ke tak nak???nak bagitau ke tak nak???nak bagitau ke tak nak???
ok since die da bagi izin aku untuk copyreserve n promote diri die, aku terima kasih bebanyak la kat kasyfie khairul a.K.a cik appy a.K.a sepupu cik atin..haha..haha..nak show muka sekali tak??perlu ke tak?nak tgk ke?ops,blom mintak izin nak curi gambar die .haha..papepon mekaseh la bebanyak cuz izinkan aku amek poems ni semua ye cik appy oi..Walaupun itu agak jiwang an aku takminat jiwang,seperti yang korang tau, tapi aku tertarik nak share mende nih dgn kengkawan sume kat blog aku nih..waduh,appy pasni jadi penulis puisi dan pemuisi yang glamour eh??chaiyok!!!!nanti aku kasih kau hadiah..hahahok guys have to off now.take care dan selamat ber'enjoy' ok?haahha..bye bye dan selamat....


lots of love;
 
 

HAL-HAL BERKAITAN YANG LAIN:

Related Posts with Thumbnails